ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
2 stk. på lager i KastrupAntal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Audiolab 8200MB (sort, demo)

Står i sort, styk pris. Har lidt skrammer, men teknisk i perfekt stand. Er uden kasser. 3 års garanti og fuld returret. 

 

Audiolab 8200

Som en ny tilføjelse til den nye Audiolab 8200 serie, har Audiolab udviklet en advanceret mono effekt-forstærker, som kan parres med højttalere af den helt store kalibér. Med opgivelsen på 250W, er den designet til at leverer ekstrem høj effekt med meget lav forvrængning.

Når talen kommer på lydkvalitet leverer 8200MB en absolut enestående ydeevne. Med dens evne til at leverer en stærk strøm, gør at den kan drive selv de sværeste højttalere uden at tabe den mindste form for dynamik. Den ekstreme neutralitet, som generelt karakteriseres Audiolab’s HiFi komponenter, koblet sammen med den overdreven overskud af strøm, som højttalerne kan trække på når der er brug for det, gør at alt du hører er musik. Rent og uden hæmninger. 

8200MBer desuden tilført muligheden for både balanceret XLR indgang og almindeligt single-ended RCA indgang. 

Så søger du en fleksibel, kompakt, strømstærk monoblok til enten stereo eller multikanals surround system – Så stop med at lede: 8200MB er svaret på det du søger. 


Audiolab 8200 serien

Audiolab 8200 serien markerer en ny generation af produkter for et historisk britisk mærke. Designer teamet har arbejdet dedikeret for at bibeholde mærkets troværdighed samtidig med tilførelsen af et nyt niveau af musikalitet og modernitet til en ny og spændende linie af produkter.

Konstruktionen af kabinetterne udstråler en ekstraordinær fokus på detalje, herunder perfekt tilpassede aluminiums paneler, som ikke blot bidrager til selve kvaliteten af konstruktionen, men samtidig også forbedrer lydkvaliteten markant ved at begrænse magnetisk støj. Det samme øje for detalje afspejles i grundigheden lagt i hver enkelt enheds interne dele, hvortil der udelukkende benyttes komponenter af højeste lydmæssig kvalitet for at sikre den mest fuldendte oplevelse for den kræsne lytter. Hvert enkelt produkt er kompromisløst designet til højeste standard.

En ny serie af digitale produkter der giver en ekstraordinær fleksibilitet mht system opbygning, men samtidig bibeholder Audiolabs minimalistiske tilgang til form og funktion. Et væld af digitale indgange, inkluderende asynkront USB, vil sørge for at Audiolabs DAC/CD enheder bliver ved med at spille dine musiksamlinger uanset hvorledes det end vil blive lagret, i dag og i fremtiden. 8200 serien introducerer en række produkter som brugeren vil nyde mange år frem i tiden.Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20