ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
2 stk. på lager i KastrupAntal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Quad Artera Stereo (Demo - sort)

 

 

Artera Play & Artera Stereo har fået stemplet 'Outstanding Product' i Hi-Finews 

"As you can tell, I'm impressed with this pair." 

Læs hele anmeldelsen herFra strømforsyningen til inputterminalerne, er hver sektion af Artera Stereo blevet bygget op fra bunden af for at sikre kontrol, musikalitet og stabilitet. Artera Stereo yder 2x 140 watt pr kanal i 8 ohm. Rigelig kraft til at trække førsteklasses højttalere ubesværet, selv under høje dynamiske belastninger. Alt dette takket være den patenterede Current Dumping teknologi.

De nyudviklede balancerede XLR indgange, er skabt til at sikre en sikker og robust forbindelse. Med disse XLR indgange sikres et uforligneligt signal støjforhold – især i samspil med Artera Play!

 

Driver selv de mest krævende højttalere

Artera Stereos output er normeret til 140W per kanal i 8ohm og 250W i 4 ohm. Dette sikrer kontrol over enhver højttaler – inklusiv QUADS klassiske ESL elektrostater.

Tilslutningsmulighederne omfatter single-ended RCA og balancerede XLR. 12V trigger input og højttaler terminaler i kraftig kvalitet.

 

Hvad er Current Dumping?

Denne kompakte og yderst potente effektforstærker benytter seneste version af Quads berømte Current Dumping teknologi, der oprindeligt blev introdukseret i den legendariske Quad 405 -  et af de mest roste britiske audioprodukter nogensinde og til den dag i dag, det eneste audiofile produkt, der nogensinde har modtaget ”The Queen’s Award for Technological Achievement”

 

Current Dumping er hovedsageligt en metode til at kombinere den overlegne renhed af klasse A forstærkning, med den høje effektivitet i klasse A/B. En lav effekts klasse A forstærker leverer selve signalkvaliteten, mens en højeffekts ’current dumping’ (A/B) leverer styrken og kontrollen til højttalerne.  Disse to kredsløb er forbundet via et præcisionsnetværk, der resultere i finessen fra klasse A og med gedigen kontrol og overskud.

Resultatet er en relativt kompakt effektforstærker, som er i stand til at levere, en fængslende kombination af dynamisk effekt, hurtighed og luftig detaljerigdom.

 

Enkelt og klassisk på ydersiden, men djævelsk effektiv på indersiden!

 

Quad gav sit hold af designere og ingeniører en bestemt opgave med Artera: kombiner de kvaliteter, der har gjort Quad en af Storbritanniens mest beundrede hi-fi aktører i mange årtier med frisk industrielt design og de nyeste teknologiske standarder.

Til dette formål hyrede Quad hjælp fra Rodney Mead, manden ansvarlig for styling af mange klassiske Quad produkter i 1970'erne, 80'erne og 90'erne.

Ren æstestisk kombinerer Artera Quads fortid, men også fremtid. Med et struktureret aluminiums frontpanel, tyk glasplade og CNC fræsede køleriller på hver side.
Specifikationer

 

General Description Power Amplifier
Rated Output Power 140W 8 ohm (<1% THD,1kHz)
Total Harmonic Distortion <0.003% (100W, 1kHz)
<0.03% (100W, 20Hz-20kHz)
Frequency Response -0.5dB (20Hz-20kHz, ref. 1kHz)
-3dB (20Hz-70kHz, ref. 1kHz)
Input Sensitivity 980mV(RCA line in)
Input Impedance 10kohm (Balanced)
15kohm (Unbalanced)
Signal to Noise Ration(S/N) 115dB (A weighted, ref. 140W)
Maximum Power Consumption 750W
Inputs 2 x XLR, RCA
Outputs Speaker A+B
Standby Power Consumption <0.5W
Dimensions (W x H x D) 320 x 158 x 338mm
Weight 15kg

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20