ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
1 stk. på lager i KastrupAntal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Audiolab M-DAC+ (Sølv, b-stock)

 

Den nye M-DAC+ er en high-performance multi audio DAC til hjemmebrug, designet til at stå på et bord eller eller tilsluttes til et eksisterende Hi-Fi system.

Den er bygget op af super gode komponenter og kan fungerer som klasse A forforstærker, DAC med fast volume eller som højkvalitets hovedtelefon forstærker.

Redefininering af klasikker

Den nye M-DAC+ er baseret på den klasiske M-DAC, den er blevet forbedret på indtil flere nøgle områder, hvilket jo er en meget logisk beslutning når man tager forgængerens popularitet i betragtning. Den originale M-DAC har begejstret både anmeldere og kunder siden sin lancering i efteråret 2011 og vundet et utal af priser blandt andet  Product of the Year i What Hi-Fi?, Hi-Fi Choice og EISA award hvilket har gjort den til en af de mest anmelderroste DAC´s i nyere tid.

De fineste DAC kredsløb

Ligsom forgængeren M-DAC bruger M-DAC+ ES9018 Sabre Reference 32-bit DAC chipset, som til stadighed anses som et af markedets allerbedste chipset, den er omgivet af ekseptionelt gode komponenter som sætter andre DAC´s i samme prisklasse til vægs, herunder en propritær, master clock der minimerer jitter. Et JFET Class A udgangs trin sikrer at audiosignalet efter endt konvertering fra digital til analog, er af højeste kvalitet.


High Performance med DSD

Under kølerhjælmen ligger en hel række performance relaterede forbedringer. M-DAC+ er nu i stand til at behandle audio data up til 32-bit/384kHZ via USB, det er langt over hvad nuværende Hi-res musik formater, som sikre at denne nye høj kvalitets tilføjelse til M-DAC familien er fuldt udrustet til eventuelle fremtidige forbedringer i ultra-high-definition digital lyd. USB inputtet forstår nu også DSD filer (svarende til Super Audio CD) kompatibelt med DSD64, DSD128 and DSD256. Dette er vigtig tilføjelse da DSD spiller en vigtig rolle fremtiden indenfor Hi-res download.


Justerbar lyd til alle kilder og smag

I takt med at den digitale teknologi har udviklet sig er vigtigheden og karitastiken af digitale filtre blevet mere anerkendt. Som den klassiske M-DAC har M-DAC+ valgfrie filtre for optimal lytning. Filterene giver brugeren mulighed for for at tilpasse lyden afhængig af anlæget musik kvalitet og stilart. M-DAC+ arver de syv filtre som dens forgænger havde og tilføjer yderliger 4 til brug vd DSD afspilning, som sætter lytteren i stand til at tilpasse lyden så den passer best muligt til resten af ens system eller den musik der asfspilles.
  

Lyd forbedringer

En anden vigtig forbedring er i strømforsyningen som er blevet opgradertet og nu er inde i kabinettet på M-DAC+ (derfor det lidt størrer og dybere kabinet). En præcsions viklet ringkerne trafo med seperate vindinger til både de digitale og analoge kredsløb så crossover og interference holdes på et absolut minmum. Resultatet er den mest ekstremt speciferede strømforsygning som Audiolab s inginører til dato har bygget, og dens positive bidrag til lyden er ikke til at overhøre.


Specifikationer

 

Generalt Digital-to-Analogue Converter
Chipset ESS Sabre32 9018 chip
Sampling Rate 24-bit / 192kHz (Optical, Coaxial, AES)
32-bit / 384kHz (USB)
2.8MHz (DSD64), 5.6MHz (DSD128), 11.2MHz (DSD256)
Digitale Indgange 2 x Coaxial, 2 x Toslink Optical, 1 x AES/EBU, 1 x USB for PC USB, 1x USB for iPod/iPhone/iPad
Digitale udgange 1x Coaxial, 1 x Toslink Optical
Udgangs spænding Balanced: 4.5V RMS 
Unbalanced: 2.25V RMS
Udgangs Impedance Balanced: 20Ω 
Unbalanced: 10Ω
THD (1kHz 0dB 20Hz - 20kHz A wtd) <0.002%
Frekvens Response 20Hz - 20KHz (± 0.2dB)
Signal støj forhold RCA: > -115dB, XLR: > -120dB
Dynamic RCA: > 115dB, XLR: > 120dB
Crosstalk RCA: > 120dB, XLR: > 130dB
Dimensions (mm) 114mm x 247mm x 292mm
Vægt 3.7kg
RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20