ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 18:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
1 stk. på lager i KastrupAntal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Audiolab M-DAC Mini (B-stock)

Hvad er B-stock?

B-stock er et produkt som har været ude hos kunden og som har anvendt de 30 dages returret, eller været i oppe vores showroom. B-stock kommer med fuld 3 års garanti, som var det en ny, og naturligvis også med de sædvanlige 30 dages returret. - Står i perfekt stand.


På baggrund af Audiolabs succes med M-DAC og M-DAC + har Audiolab lavet M-DAC mini!

Siden lanceringen af den originale M-DAC i 2011 har Audiolabs sortiment af selvstændige DACs opnået stor anerkendelse og en række priser fra respekterede lydblade over hele verden. Med sidste års ankomst af M-DAC+ og M-ONE udvidede Audiolab familien, ved at bygge på den samme prisbelønnede teknologi.

 

M-DAC mini er pakket med den bedste teknologi, og kan håndtere opløsninger op til 32bit / 384kHz med DSD-filkompatibilitet. M-DAC mini er kompatibel med næsten alle enheder, herunder Android, iOS, PC og MAC – og kombineret med trådløs Bluetooth streaming, har det aldrig været lettere at opleve Audiolabs energiske lyd.

Dens analoge og digitale forbindelser, herunder et kraftigt 6,3 mm hovedtelefonstik fuldender pakken af en DAC, der har en slående performance, men et minimalt ydre. M-DAC mini's avancerede kredsløb er anbragt i en formstøbt polypropylenkappe med en maskinbearbejdet aluminiums frontplade og knapper.

Der er dog tilstrækkelig intern plads til at muliggøre brugen af diskrete audiofile komponenter, hvilket eliminerer det pladsbesparende kompromis, der ofte er forbundet med bærbare DAC-designs. Men den minimale formfaktor gør M-DAC Mini nem at bære og placere, hvor det er nødvendigt, uafhængigt af strømforsyningen takket være dets genopladelige batteri.

For at imødekomme markedsudviklingen henvender M-DAC mini sig til mobiltelefoner og tablets, da disse oftere end før, bliver brugt som den primære kilde til lydafspilning. Den vil også kunne supplere almindelige hi-fi systemer, herunder andre produkter i Audiolab-serien. F.eks den integrerede forstærker 8300A.

Android-markedet viser tendenser til, at brugerne søger flere og flere løsninger for at forbedre deres kvaliteten og opløsning fra deres lydkilder. M-DAC mini tilbyder markedets absolut bedste løsning set på pris og sammenligning med konkurrencen.

 

Det fineste DAC kredsløb!

Som M-DAC+ er M-DAC Mini klar til at behandle PCM lyddata op til 32-bit / 384kHz via USB, hvilket sikrer, at den er klar til at udnytte hi-res digital lyd både nu og i fremtiden. USB-indgangen understøtter også DSD64, DSD128 og DSD256 - en betydelig inddragelse, da DSD har en vigtig rolle at spille i den kommende hi-res verden. M-DAC Mini bruger ligesom M-DAC og M-DAC+ avanceret digital til analog konvertering med et højtydende klasse A JFET-udgangstrin og en dedikeret hovedtelefonforstærkerdel for at levere den bedste lyd, uanset om den er tilsluttet en forstærker, aktive højttalere eller et par hovedtelefoner.

 

Udover dens USB-indgang til computere, tablets og telefoner har M-DAC mini også analoge RCA udgange og Digitale coax og optiske indgange og udgange.

Det betyder, at M-DAC mini nemt kan bruges til fuldvoksne lydsystemer, og dens avancerede dac kredsløb vil endda kunne overgå langt større konvertere på markedet. Den er også ideel til dig, som ønsker en pladsbesparende måde at føre digitale forbindelser til aktive højttalere eller hovedtelefoner.

Audiolabs ingeniører har tilføjet trådløs streaming via Bluetooth og bruger til dette, aptX-protokollen til afspilning i højeste kvalitet. Dette giver en stor bekvemmelighed, især i forbindelse med hovedtelefoner, og sparer dig for ledninger mellem computeren og den mobile enhed.

 

Batteriet spiller en vigtig rolle i M-DAC miniens lydkvalitet!

M-DAC mini er udstyret med et lithium ion batteri på 5000mAh.

Inkludering af batteristrøm for første gang i en M-DAC komponent handler ikke kun om bærbarhed. Det gavner også ydeevne. Der leveres en ren og stabil DC-strøm - fri for den forvrængning, der kommer fra lysnettet og almindelige switch-mode strømforsyninger. En netoplader er inkluderet i pakken. Når den er tilsluttet elnettet, kan iOS- og Android-enheder blive opladet direkte fra M-DAC Mini.

 

 

DAC / ESS Sabre32 Reference ES9018K2M 
Batteri / Li-ion Type DC 3.7V 5000mAh 
Maximum Sampling Frequency / Optical,Coaxial: 192kHz; USB: 384kHz DSD64, DSD128, DSD256 
Digitale indgange / Coaxial, Optical, USB micro-B til PC/Android, USB-A til iOS, Bluetooth 
Digitale udgange / 1 x coaxial, 1 x Toslink optical 
Output voltage / 5Vrms ±0.1 
Frequency response / 20Hz - 20kHz (± 0.2dB) 
Dimensioner / 34mm (H) x 136mm (B)x 178mm (T)Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20