ÅBENT I PÅSKEN : Vi har åbent i vores Pickup point mellem: 10:00 og 17:00 påske lørdag, søndag og mandag. Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
2 stk. på lager i KastrupAntal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Audiolab 8300CD (Demo - sort)

 

 

 Sættet med 8300A og 8300CD blev testet i HiFi Choice. 

 

"Of the two, the 8300CD is the stellar performer, and surely the best-sounding silver disc spinner at the price right now. Not only this, but it is beautifully engineered and feels like the slick piece of design dlat it is. Both highly recomrnended, then! "

   

 

 

Med endnu større fleksibilitet end sin topanmeldte forgænger er det her simpelthen hi-fi CD-afspilleren der kan bruges til mere end en Schweizerkniv.

Forgængeren var resultatet af John Westlakes (ham fra Pink Triangle pladespillerne) mange års research i den perfekte DA konverter. Han fandt blandt andet ud af at forskellige filtrerings metoder i anti-aliasing processen, gav en temmlig forskellig lyd. Desværre var der ikke en enkelt slags som var perfekt til alt, så John besluttede simpelthen at gøre det muligt for brugeren selv at vælge hvilken filtrerings type der skulle benyttes, vel at mærke med trykknapper på fronten og ’live’.


Nemt, og en virkelig god feature der er meget mere hi-fi rigtig en f.eks. bas og diskant knapper, da det er helt andre parametere der på virkes af filter-typen.

 

gav  Udover at bevare det geniale system hvor man simpelthen vælger hvilken filter-coifficent man vil have DA konverteren skal bruge, så er den forfinede 8300CD nu endnu mere fleksibel end dens forgænger. De digitale indgange der gør at man også kan bruge CD-afspilleren som high-end DA konverter kan nemlig nu også dekode fuldt opløste DSD-filer fra SACD via USB-indgangen.


DAC-chippen er selvfølgelig den suveræne ESS9018 8-kanals DAC som også benyttes i den super velanmeldte Audiolab M-DAC, og som i 8300CD nu kan bearbejde signaler helt op til 384kHz/32-bit samt DSD256.


Efter en omgang seriøs R&D har Audiolab udviklet et nyt slot-in CD-drev, noget som både ser pænt ud og som ikke mindst er meget mere pålideligt end de normale skrøbelige skuffe-drev.

De digitale indgange til den indbyggede DA konverter har både 2 optiske og 2 coaxiale SPDIF indgange til f.eks. TV, streaming-bokse (Sonos og AppleTV), gaming-konsoller og andet digital underholdning, 1 x AES/EBU til studio-grade Disc-drev, DAT eller studio harddisc-recorder samt en USB indgang til musik-streaming fra PC eller Mac.


Selv de digitale udgange forefindes i optisk, coax og balanceret AES/EBU

Af formater der accepteres kan det nævnes, at SPDIF og AES indgangene selvfølgelig går helt op til disses grænser ved 192kHz sampling af PCM signaler. Via USB tilslutningen tages der op til 384kHz ved PCM og DSD64, og op til 5.6MHz ved DSD128.

 

På lydsiden benyttes den efterhånden de-facto standard high-end DA konverter chip ESS Sabre 9018 type med 32-bit opløsning, og med 8 kanaler der kobles sammen til 2 hvilket giver en teoretisk -12dB sænkning af egenstøj, og +12dB øget dynamik område. Audiolab bruger også denne DAC-chip i den super-anmledte M-DAC. Analog delen er forsynet med klasse A buffertrin opbygget med separate præcisions-komponenter, og det giver den suveræne musikalske klang, som kendetegner den nye 8300 serie. En lyd der selvfølgelig bygger på den klassiske Audiolab ’Sound’, men som også er blevet yderligere strammet op med de nye komponenter.

 

Disc-drevet er en ny-udviklet slot-in type, som er langt mere driftsikker end de skrøbelige mekaniske skuffer der sidder i de fleste CD-afspillere. Der er simpelthen langt mindre risiko for ’uheld med skuffen åben’, og da der også er færre bevægelige dele er hele langtidholdbarheden forlænget drastisk.


Og så ser det også virkelig elegant ud med det slanke input på den smalle front.

 

Det er selvfølgelig værd at nævne, forgængeren 8200CD ved dens introduktion omgående blev udråbt til ”Årets CD-afspiller” af WHAT HIFI og fik et hav af gode anmeldelser internationalt.
Vi forventer selvfølgelig en ganske varm velkomst af 8300CD ( ...sagt med Britisk ’understatement’)

 

 

 

Redesignet fra bunden!Audiolab 8300CD bygger på den super velanmeldte 8200CD som var resultatet af mange års research begået af John Westlake (kendt fra Pink Triangle pladespillere og et stort ikon indenfor digital audio). Udover at bevare det geniale system hvor man simpelthen vælger hvilken filter-type man vil have DA konverteren skal bruge, så er den forfinede 8300CD nu endnu mere fleksibel end dens forgænger.

 .. Nu med DSD dekodning!
De digitale indgange der gør at man også kan bruge CD-afspilleren som high-end DA konverter kan nemlig nu også dekode fuldt opløste DSD-filer fra SACD via USB-indgangen.

DAC-chippen er selvfølgelig den suveræne ESS9018 8-kanals DAC som også benyttes i den super velanmeldte Audiolab M-DAC, og som i 8300CD nu kan bearbejde signaler helt op til 384kHz/32-bit samt DSD256.
Stilrent og alligevel praktisk designet drev!
Efter en omgang seriøs R&D har Audiolab udviklet et nyt slot-in CD-drev, noget som både ser pænt ud og som ikke mindst er meget mere pålideligt end de normale skrøbelige skuffe-drev. 


Specifikationer

Disc Compatibility CD/CDR, SACD
DAC ESS Sabre32 9018 chip
Resolution 32 bits
Sampling Frequency Optical,Coaxial, AES:32kHz – 192kHz, USB:32kHz – 384kHz(PCM)/DSD64, DSD128
Maximum Sampling Frequency Optical,Coaxial, AES: 192kHz, USB:384kHz (PCM)/5.6M(DSD128)
Digital Input 2 x Coaxial, 2 x Toslink Optical, 1xAES/EBU, 1 x USB for PC USB
Digital Output 1 x Coaxial, 1 x Toslink Optical,1xAES
Output Voltage (Balanced)4V RMS
(Unbalanced)2V RMS
Output Impedance (Balanced) 20 ohm
(Unbalanced) 10 ohm
THD <0.002%
Frequency Response +/-0.2dB 20Hz – 20KHz (± 0.2dB)
Signal-to-Noise Ratio (S/N) RCA:<98dB ,XLR<-100dB
Dynamic Range RCA:>98dB ,XLR>100dB
Crosstalk RCA:>120dB ,XLR>130dB
Dimensions 80 x 444 x 317mm
Net Weight 5.5kg
Standard Accessories Power Cord, Remote Control, User Manual
RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20