ÅBENT I PICKUP POINT : Vi har åbent i vores Pickup point alle dage frem til nytår for afhentning mellem: 10:00 og 20:00 - Bestil inden kl. 18:00, og vi sender samme dag gratis til din dør.


Lagerstatus:
1 stk. på lager i KastrupAntal: stk 
Gratis levering over 500 kr
Bestil inden kl. 18:00 og vi sender samme dag med PostDanmark! Under 500kr er det kun 39kr!


 
30 dages returret!
Lever produktet ikke op til forventningerne, tager vi det igen. Vi betaler retur fragten ved køb over 500kr! 
Vi gør det bedre end købeloven!
2 års reklamationsret? Nej! Hos os får du 3 års ÆGTE garanti!

 
KUNDESERVICE
Vi har åbent på tlf nr. 72190045 fra kl. 10 til 20 hver dag.

Vores kunder elsker os!Densen B-275 (Demo - Albino)

Densen introducerer nu den nye topmodel af forforstærkere; B-275. På overfladen markerer B-275 måske et stort skridt fremad for Densen, men der er imidlertid tale om et gennemprøvet design, der internt i Densen har været en del af reference modellerne i flere år. Nu er den så blevet kommercielt tilgængelig, idet B-275 blev introduceret til eksport i marts 2009 i GuangZhou i Kina, og altså nu også i Danmark. Lanceringen er udtryk for at en langstrakt proces hvor B-275 er blevet finpudset er til endebragt.

Densen har altid haft stor fokus på strømforsyninger i deres produkter. Gennem årene har det resulteret i at Densen har udviklet og udelukkende bruger deres egne strømforsyningskondensatorer. Disse er designed specifikt til de kredsløb de indgår i, istedet for at bruge standardkondensatorer som ellers er normalt. Ydermere har Densen altid benyttet sig flere seperate strømforsyninger, for at sikre at alle trin i produkterne får en helt ren forsyning, og transformatorerne er custommade, og de fleste indstøbt i epoxy for at minimere vibrationers indflydelse på de delikate audio signaler på printpladen. Nu tager Densen denne fokus på detaljen til et helt nyt niveau med introduktionen af B-275. B-275 er det første Superleggera produkt fra Densen. Termen Superleggera vil ikke være ukendt for kendere af sportsvogne, da denne italienske term der betyder super let vægt, har været benyttet til at beskrive chassiset på nogle af de bedste og mest berømte sportsvogne der er lavet.

Industri standarden i high end har været at bygge større og større produkter, med større og større kredsløb og strømforsyninger, hvilket resulterer i kabinetter der indeholder både delikat audioelektronik, og massive strømforsyninger. Densen har med B-275 Superleggera delt dette i 2, og dermed ladet audiokredsløbene været totalt mekanisk adskilte fra strømforsyningerne, hvilket resulterer i en dramatisk reduktion af strømforsyningsvibrationerne, der vil influere på signalet i en konventionel bygget forstærker. Dette har medført en dramatisk forbedring af lyden, og hvor store highend produkter normalt forbindes med en mørk og langsom præsentation af musikken, er ordene der kommer på læberne når man beskriver B-275 Superleggera ord som præcis, neutral, dynamisk, hurtig, agil, kontrol og letflydende.

B-275 Superleggera lader simpelthen musikken flyde mere frit, grundet fjernelsen af den unødige vægt. Dette er i tråd med alle tidligere Densen designs, hvor fokus altid har været på at designe et let kabinet, men her er det åbenlyst taget til nye ekstremer, med de 2 kabinetter.

Strømforyningen til B-275 er placeret i et kabinet kaldet 2NRG. 2NRG indeholder 3 custommade transformatorer, hver med 2 seperate udtag. Hver audiokanal i B-275 har sin egen transformer, og intet mindre end 200.000uF der udglatter strømmen fra de lynhurtige dioder der er brugt. Den tredie transformer forsyner mikroprocessoren, displayet, indgangsrelæerne, og relæerne i volumenattenuatoren. Alt i alt har 2NRG intet mindre end 510.000uF i form af 51 Densen kondensatorer.

B-275 Superleggera har derudover yderligere regulering af strømmen, for at undgå interferens mellem hver enkelt del af forstærkeren. Derfor har B-275 yderligere 120.000uF og flere individuelle reguleringer. Resultatet af dette ekstreme fokus på hjertet i B-275; strømforsyningen; betyder at B-275 kan spille frit.

Et lige så stort fokus er der på audiokredsløbene. B-275 Superleggera benytter Densens unikke non feedback single ended klasse A teknologi, for en transparant, dynamisk, raffineret og musikalsk gengivelse. Ekstrem omhu er brugt for at undgå kompromisser. Derfor benytter B-275 Densens avancerede mikroprocessor styrede attenuator. I disse dage hvor digitale volumenkontroller ofte benyttes (selv i highend forstærkere) på trods af deres åbenlyse svagheder som en kompleks signalvej med op til 500 komponenter i een kompakt chip, stor forvrængning ved lave signalstyrker etc, holder Densen stædigt fast ved at en præcisions attenuator er den bedste måde at regulere volumen på, og i B-275 er det så implementeret med en mikroprocessor styret attenuator som Densen selvfølgelig selv har udviklet. Attenuatoren er bygget omkring 0,1% Vishay lasertrimmede metalfilmsmodstande, der giver en transparans og præcision der er uhørt. Attenuatoren styres af den mikroprocessor der også styrer display, remote mv på B-275. Attenuatoren har en høj opløsning på ca ½ db pr step, hvilket sikrer at man altid kan ramme præcist det lytteniveau man ønsker. Vigtigheden af denne attenuator bør ikke undervurderes da det højst sandsynligt er den mest avancerede og præcise attenuator der benyttes i audioindustrien i øjeblikket uanset pris.

Mikroprocessoren styrer også B-275s muligheder for installation af surroundboard; som er et print der ekspanderer B-275 til en ægte 7-1 analog forforstærker, hvilket giver en præcis og kort signalvej for brugere der ønsker at opgradere B-275 med en DVD eller BluRay med enten 5+1 eller 7+1 analog udgang.

Hifi entusiaster der ønsker at bruge en B-275 med en pladespiller, kan konvertere en af B-275s indgange ved at købe enten et MM eller MC RIAA kort, der matcher perfekt i B-275.

Audiokredsløbene er iøvrigt lavet med SMD teknologi, som Densen første gang anvendte tilbage i 1994, som et af de absolut første audiofirmaer. Med 15 års erfaring, har Densen selvfølgelig en stor kompetance i at trimme SMD kredsløb til perfektion.

SMD komponenterne er monteret med en præcision af 0,02 mm, og loddet i en kunstig atmosfære af nitrogen, for at undgå oxidering af lodningerne over tid. Komponenterne er selvfølgeligt de bedst mulige, så som Vishay modstande, ultrahurtige transistorer, og Densens egne film kondensatorer på alle kritiske steder. Alle kritiske dele af B-275 er indkaplet i metal bokse for at undgå interferens.

B-275 sætter nye standarder for forforstærkere, den omhu og kompromisløshed der er i designet, går igen i lyden, der på alle måder er bemærkelsesværdig.Specifikationer

RENTEFRI FINANSIERING!

Vi kan i samarbejde med vores finansieringspartner SparBank tilbyde 10, 20 og 30 måneders rentefri, gebyrfri og oprettelsefri finansiering!

0% oprettelse - 0% gebyr - 0% ÅOP!


PRØV DET HJEMME HOS DIG SELV!


Vi har intet showroom for at kunne give dig bedre priser, men hos HiFifreaks ved vi hvor vigtigt det er, at du kan afprøve og teste produkterne i din egen stue. Derfor kan du returnere varerne til os i op til 30 dage efter købet, hvis du fortryder dit køb.

Vi sender gratis (ved køb over kr. 500,-) og ved køb betaler vi også returfragten.

Så hvis du drømmer om nyt hifi så er der altså ingen grund til at vente – det er helt risikofrit og du kan høre lyden af dit nye grej i din egen stue og sammen med dit andet udstyr. VI IMPORTERE SELV ALLE VARER
ALTID SKARPE DIREKTE TIL DIG PRISER!

Avancerne i branchen er simpelthen for høje - Det har vi villet ændre. 

Vi fungerer som et distribution firma, der har et meget simpelt mål. 

Vi vil gerne yde den bedste service og sælge de bedste produkter, til den bedste pris. Derfor har vi barberet forhandlerleddet væk, og sælger direkte til dig. Det betyder at en lang række produkter der tidligere har været i danmark nu kan findes med en prisnedsættelse med op til 50%!

GENVEJE
Produkter
Demo/2nd hand
• Mærker
Lokationer
Kontakt os
Kundeklub!
HiFifreaks Vest
(Værksted)
Randersvej 32
6700 Esbjerg

HiFifreaks Øst
(Ingen butik, kun lager!)
Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Betalingsmetoder:
• Dankort
• Mastercard
• Maestro
• VISA
• Bankoverførelse
• Finansiering
KONTAKT OS
E-Mail: support@hififreaks.dk
Tlf. +45 7219 0045

Tlf. åbningstider
• Hverdage: 10-20
• Lør-søn: 12-20