Vi er blevet opkøbt!

HiFi-freaks.dk er blevet opkøbt, og vi kører igen videre, og vi fortsætter som importør med en lang række af de gamle kendte mærker:  

Quad, Mission, Wharfedale, Audiolab, men også en række nye vil komme til: Leak & Ekco, og en lang række flere er på tegnebrættet, som vil blive præsenteret over de næste par måneder.

HiFi-freaks.dk vil desuden fortsætte direkte-til-dig konceptet, den velkendte gode hjælp på chatten næsten døgnet rundt, hvor du også kan prøve udstyret hjemme hos dig selv.
 
Der er i dette øjeblik 5 containere på vej proppet med varer, og vi forventer at have normal lagerføring på plads i løbet af Juli måned. Indtil da vil alt blive sendt fra søsterselskabet IAD GmbH i Tyskland, så indtil alt er på lager i Danmark igen vil der være 3-5 dages leveringstid.
 
En ny hjemmeside vil blive præsenteret i løbet af Juli. Af produktnyheder i butikken kan bl.a. nævnes Mission LX MKII og Wharfedale’s nye Diamond 12 serie. Diamond 12 er udviklet af ingen ringere end Karl-Heinz Fink, som er velkendt fra FinkTeam, og kendt for at lave virkelig vellydende højttalere i den helt høje klasse. Wharfedale Diamond 12.1 til 2299,-/sættet har allerede hevet en lang række priser til sig rundt omkring.

Best Will DK ApS - CVR 42182621 er det nye selskab bag HiFi-freaks.dk.

 


For yderligere information, kontakt:

Hififreaks.dk

Web: www.hififreaks.dk
Mail: support@hififreaks.dk