Triangle Secret EMT7 Højttalere

Triangle Secret EMT7

Triangle Secret EMT7

Lagerstatus: Ikke på lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 1 dage, 16 timer og 8 minutter!


Pris: 1.299 kr

Special Price 699 kr/StkEMT7 er en indbyggningshøjttaler designet specielt til en diskret og intelligent integration. "Let montering", dets smarte monteringssystem, gøres let: uden værktøjer giver det mulighed for en nem og ultra hurtig opsætning.

Denne 2-vejs koaksialhøjttaler er udstyret med en 17 cm  Mid/basdriver med en polypropylenmembran og en 25 mm justerbar silke-tweeter. Det giver mulighed for en alsidig lytteoplevelse til musik og i et hjemmebiografsystem.

Dets ultratynde, magnetiske beskyttelsesgrill giver maksimal diskretion. Det kan også males, så det passer til dit interiør.

Denne kraftfulde og alsidige højttaler er målrettet mod et bredt publikum, både til hjemmebrug og til professionel brug.

+ -


EASY-MOUNTING TECHNOLOGY

Denne patenterede teknologi er udviklet af Triangle sammen med sin partner, der er specialiseret i kompositmaterialer, og den tilbyder et unikt og innovativt opsætningssystem. En simpel manuel rotation er nok til at sætte højtaleren på plads. Du kan derefter låse højttalerplacering og fuldt ud nyde den lyd i høj kvalitet, den kan leverer.

En innovativ teknologi giver mulighed for et enkelt, intelligent monteringssystem, der er gjort let uden værktøjer

 

 

HURTIGE OG LETTE INDSTILINGER

EMT7-højttaleren tilbyder forskellige muligheder for lydindstillinger baseret på dens placering, lokation og applikationstype.

Dens justerbare tweeter har mulighed for en præcis lydjustering, hvilket gør det muligt at fokusere på lyttepositionen. Dets lave og høje frekvensniveauer kan justeres i 3 positioner. (-2 og -4dB)

EMT7 har en høj følsomhed på 90 dB med en maksimal effekthåndtering på 140W.

 

 

TRIANGLE’S EKSPERTISE - MUSIK & HJEMMEBIOGRAF

Takket være sin frekvensrespons, der dækker et spektrum fra 55 Hz til 20 kHz, tilbyder EMT7 stor lytte-alsidighed: Den vil være ideel til musik, herunder med Atmos-systemer til din installation, hvilket fremhæver enhver lydeffekt, når du ser film.

EMT7 er en 2-vejs koaksial højttaler. Det er udstyret med en 17 cm mid/basdriver med en polypropylenmembran og en 25 mm justerbar silkedometer. Tweeteren har et phase plug til at udvide højfrekvensresponsen og til at fokusere bølgerne mod lytteren.

 

 

MAXIMUM DISKRETION

Dets ultratynde, magnetiske beskyttelsesgrill giver maksimal diskretion. Det kan også males for bedre at matche dets miljø.

EMT7 kan installeres på 12 til 25 mm tykke gipsvægge for en problemfri integration i ethvert interiør.

 
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Triangle
Vægt 5.0000
Typ Indbygningshøjtaler
Känslighet 90 dB/W/m
Impedans 6.9 Ω
Frekvensomfång 55 HZ - 20 KHz (+/- 3db)
Diskant 0.9 inches adjustable tweeter - silk dome
Bas/Mellanregister 6.7 inches - polypropylene membrane
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) Ø 23cm x 8,6cm (20 cm Ceiling depth required)
Bluetooth Ikke tilgængeligt