Sumiko Palo Santos Presentation Tilbehør

Sumiko Palo Santos Presentation

Sumiko Palo Santos Presentation

Lagerstatus: 2 på lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 21 timer and 34 minutter!


27.595 kr /


Palo Santos Presentation er en nyudviklet flagskibs pick up fra Sumiko, hvor alle opsparede teknologiske landvindinger hos Sumiko er indarbejdet i designet, således at de lydlige karakteristika er nået helt ud over de vanlige standarder. Palo Santos Presentation pick uppen er måske verdens til dato mest vellydende pick up.
+ -


Palo Santos Presentation er en nyudviklet flagskibs pick up fra Sumiko, hvor alle opsparede teknologiske landvindinger hos Sumiko er indarbejdet i designet, således at de lydlige karakteristika er nået helt ud over de vanlige standarder. Palo Santos Presentation pick uppen er måske verdens til dato mest vellydende pick up.

2 områder i pick uppens tekniske opbygning adskiller særligt Palo Santos Presentation fra den billigere Celebration II pick up. ’Anker’-generator-systemet inde i selve huset er løftet til en hidtil uset standard, hvor stivheden er forøget markant og har sammen med en markant reduktion i de interne resonancer, gjort det muligt at sænke baggrundsstøjen til et hidtil uset lavt niveau, der aldrig er set før!
Dernæst er pick huset tilvirket i brasiliansk rosewood ( Palo Santos), der er omhyggeligt bearbejdet i hånden, og er gjort højdemæssigt lavere end Celebration II huset for at kunne give bedre udsyn, når pick uppen monteres og justeres, men også for at skabe ideele betingelser for den fænomenale ´Long Grain Boron cantilever, der er påsat en såkaldt ´New Line Contact Stylus´.
Summen af disse og en række andre tekniske forbedringer inde i huset samt den minutiøse grundighed i monteringsprocessen har skabt en pick up, der ikke blot er Sumiko’s flagskib, men som uden enhver rimelig tvivl fortjener titlen som en af denne verdens bedste – hvis ikke den bedste – formidlere indenfor aftastning af vinylplader.

Lyden er sensationel
Med Palos Santos Presentation i monteret i armen er der gjort klar til stjernestund efter stjernestund med dine favoritskiver. Aldrig før har begreber såsom letflydenhed, luftighed, gennemsigtighed og musikalsk kontrast og nerve haft mere mening end når Palos Santos Presentation rammer vinylen.

Pick uppen er først og fremmest en yderst sprudlende gengiver, der griber lytteren på en måde, de fleste næppe nogensinde har oplevet før. Myriader af detaljer og energisk musikalsk sammenspil strømmer naturligt til lytteren og åbenbarer, at vinylpladerne indeholder meget mere end, vi hidtil hare vidst.

Stemmegengivelsen er sågar en tand bedre end på den ellers perfekte Celebration II pick up, idet klarheden er kolossal. De udøvendes placering i optagerummet fremstår ligeledes ikke blot knivskarpt, nej her kan man tale om centimeterpræcis placering, hvilket også medgår kraftig til, at man så nemt som ingenting kan ´pinpointe´ de udøvende i orkestret uden på nogen måde at miste helheden, der altid virker som den gennemgående drivkraft i pick uppen, hvorved fokus altid holdes på det musikalske sammenspil og dermed den musikalske integritet.

Musikken opstår i Palos Santos Presentation fuldstændig spontant nøjagtig der i optagerummet, hvor den oprindelig opstod, idet konturerne af optagerummet samtidigt fremtræder fuldstændig klare, hvilket sammenholdt med en fuldstændig sensationel naturlig udklingningsstruktur på overtonerne, bringer lytteren helt ind i koncertsalen - uden filter overhovedet.

Dertil skal føjes, at Palos Santos Presentation er neutral som ingensinde hørt før og sammenføjer de forskellige frekvensafsnit med en fantastisk finesse og fuldkommenhed, der fuldstændig fjerner enhver barriere mellem lytteren og musikken – måske for første gang nogensinde.

Samtidigt er pick uppen i stand til at grave klangforskelle frem, som fremstår fuldstændige og giver lytteren et nærmest sensationelt korrekt indblik i de enkelte instrumenters faktiske lydkarakteristika. Man kan således høre ethvert instruments særlige farve og for kendere vil det måske endda være så nemt som ingenting at fastslå om violinen er en stradivarius eller ej.

Slutteligt skal nævnes pick uppens enorme dynamiske spændstighed, der, sammenholdt med dens hurtighed og blik for, at musikken skal opstå naturligt og spontant, sikrer en dynamisk rejse ind i musikken, ikke mange før har oplevet i egen stue.

Samlet er Palos Santos presentation en éner, der formår – helt bogstaveligt – at sætte musikken nærmest fuldstændig fri i egen stue, således at ethvert filter mellem musikken og lutteren elimeneres. Klangfarverne og de helt frigjorte dynamiske eksplosioner understøtter denne oplevelseskvalitet. Basområdet er præget af fuldstændig autoritet, der skaber de allerbedste foudsætninger for at ”bygge” musikken op i stuen på frigjort vis. Dertil skal adderes pick uppens aldeles smittende og sprudlende spillestil, akkurat som den oprindelig var i optagerummet.

Så med Palos Santos Presentation tilbydes en éner, der uden tvivl bliver en legende.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Vægt 0.0083
Typ MC - Low Output
Frekvens område 10 Hz-40 kHz
Channel Separation >30 dB
Channel Imbalance 0,5 dB
Compliance 8 mm/N
Load impedance 1 kOhm
Recommended Tracking Force 1.8g - 2.2g