Radio

Med en stereo tuner har du uanede muligheder for at stille ind på dine yndlings radiokanaler. Og det er uanset, om du lytter til national såvel som international radio. Stereo tuneren er et oplagt valg for dig, som savner at have radio-funktionen tilbage på anlægget, hvorfor du hos HiFifreaks finder et yderst spændende udvalg af forskellige stereo tunere.


WOOPS!

There are no products matching the selection.

 


Radio

Stereo tuner

Med en stereo tuner har du uanede muligheder for at stille ind på dine yndlings radiokanaler. Og det er uanset, om du lytter til national såvel som international radio.

 

Mange har længe talt om, at radioen som format ville uddø, men det har vist sig ikke at være tilfældet. Folk lytter i stigende grad til radio; bare på en anderledes måde end tidligere. Det er især muligheden for at kunne lytte til radioprogrammer, som allerede er optaget - f.eks. som man ser med podcast. Podcast er netop blevet så populært, fordi man kan lytte til det, når man har tid og lyst til det.

 

Stereo tuneren er et oplagt valg for dig, som savner at have radio-funktionen tilbage på anlægget, hvorfor du hos HiFifreaks finder et yderst spændende udvalg af forskellige stereo tunere.

 

Stereo tunere til både FM-signalet og DAB  

YouSee valgte i januar 2017 at lukke ned for FM-signalet til deres kunder; og flere af landets øvrige store udbydere overvejer at følge trop. Grunden til at der skal slukkes for FM-signalet, er, at der skal gøres mere plads til diverse digitale tv kanaler på de frekvenser, hvor der tidligere lå radiokanaler.

 

Samtidig drøfter Kulturministeriet, hvorvidt FM-signalet skal lukkes ned for bestandigt i 2019, hvorfor samtlige danskere med radioer skal overveje, om denne skal udskiftes til én, der kan modtage DAB. Hvorvidt om det bliver i 2019 eller ej er ikke til at sige, men det er i hvert fald 100 % sikkert, at vi i Danmark - inden for de kommende år - vil overgå helt til DAB-nettet. Mange af DR’s radiokanaler har allerede været tilgængelige i en del år efterhånden. Ved at skifte fra FM-signalet til DAB-nettet, vil vi tilmed aldrig skulle bøvle med skrattende lyde, da DAB-nettet er 100% digitalt.  

   

Hos HiFifreaks kan vores tunere både modtage det luftbårne FM-signal - så længe det varer - såvel som de kan modtage DAB-signalet. Derfor vil en eventuel nedlæggelse af FM-signalet have ingen betydning for om vores FM- og DAB tunere vil fungere.  

 

Stereo tunere til forskellige behov

Hos HiFifreaks ligger vi inde med nogle af markedets allerbedste radio tunere. Hvis du eksempelvis er på udgik efter en verdensklasse tuner, så er Densen B-800MK3 et oplagt valg. Denne FM tuner er én af de mest fintfølende, hvorfor den nemt kan finde de selv svageste radiokanaler. Densen B-800MK3 er yderst brugervenlig med blot 3 knapper på hver sin side af displayet. Selvom det ikke umiddelbart lyder som mange knapper, så er der stadig mange indstillingsmuligheder, da hver knap har mere end én funktion; ligesom at man på bagsiden af tuneren kan justere yderligere.

 

Endvidere har vi også Tibo TI430, som både er en digital DAB og FM tuner. Denne tuner er kendetegnet ved at være yderst robust og alsidig, ligesom at den gør sit arbejde til perfektion. Tibo TI430 har 10 indbyggede presets, så man hurtigt kan finde de helt rigtige signaler mv. Tibo TI430 er derudover en kvalitets tuner ned til mindste detalje, og med den relativt lave pris, får man virkelig noget for pengene her.


Scroll ned for at læse yderligere om vores produkter.