Quad Vena II Play Forstærker

Quad Vena II Play

Quad Vena II Play

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 21 timer og 39 minutter!


Pris: 9.999 kr

Special Price 5.299 kr/StkTrådløs streaming integreret forstærker

QUAD Vena II Play er den seneste tilføjelse til den bedst sælgende QUAD Vena-serie af integrerede forstærkere. Det varsler også ankomsten af trådløs lydstreaming og multi-room-teknologi til QUAD-produktporteføljen.

* Påkrævede felter

+ -


SMART ÆSTETIK

DTS Play-Fi®-platformen tilbyder et væld af musikindstillinger fra hele verden. Spotify, Tidal, HD Tracks, Deezer, Amazon Music, Napster, KKBox og Sirius XM, for at nævne nogle få. Gennemse en radioguide med tusinder af stationer og podcasts, eller stream fra en hjemmemedieserver med DLNA-kompatibilitet.

QUAD Vena II Play låner mere end bare udseende fra sit søskende, Vena II - ved at bruge meget af det samme højspecifikke design, inklusive ES9018K2M fra Sabre32 Reference DAC såvel som aptX Bluetooth-forbindelsen, det har al den rene musikalitet af QUAD.

Der er også en kombination af både digitale og analoge forbindelser, inklusive en MM-phono-RIAA, til en pladespiller. Så uanset om du vil nyde din musik, analog eller digital, vil QUAD Vena II Play have dig tilsluttet og klar til at afspille.

 

WIRELESS STREAMING TECHNOLOGY

DTS Play-Fi er førsteklasses trådløs lyd til hele hjemmet, som nu fås fra det største økosystem af mærker i verden. Stream dit yndlingsindhold med en forbløffende lydkvalitet fra alle enheder, du har.

Alle DTS Play-Fi-produkter er problemfrit forbundet, så du kan finde den perfekte højttaler til hvert værelse og vide, at de alle sammen skaber smuk musik.

Hel-hjemmelyd, nemt:

DTS Play-Fi sender lyd fra mobile enheder til højttalere i hele hjemmet ved hjælp af proprietær streaming, synkronisering og godkendelsesteknologi.

 

Endelig valgfrihed

Hvert enkelt DTS Play-Fi-produkt fungerer perfekt sammen med resten, uanset mærke, så du får et stort udvalg af muligheder for at tilpasse dit hjem og en enkel, elegant lytteoplevelse.

DTS Play-Fi tilbyder et enestående udvalg af lydprodukter til dit hjem, fra kompakte batteridrevne højttalere til kraftfulde anlæg, bygget af de mest respekterede lydmærker i branchen. Ikke mere at gå på kompromi med din stil eller smag for at få en trådløs lydløsning i høj kvalitet.

 

En uendelig forsyning af musik

DTS Play-Fi leveres med et væld af musikindstillinger fra hele verden. Spotify, * Pandora, Deezer, Napster, KKBox og Sirius XM, for at nævne nogle få. Gennemse en radioguide med tusinder af stationer og podcasts, eller stream fra en hjemmemedieserver.

Nye tjenester tilføjes hele tiden. * Pandora er kun aktiveret for udvalgte Play-Fi-produkter.

 

Arbejder med alle enheder, du har

Naturligvis er din musik altid i nærheden. Og vi ved, at du har alle slags enheder i dit liv. Derfor er DTS Play-Fi specielt bygget til

smartphones, tablets og pc'er.

Vi har brugervenlig software til Android, iOS, Kindle Fires og Windows. Vi understøtter også streaming via Spotify Connect. Alle måder, du vil spille, fungerer det bare.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Quad
Vægt 10.0000
effekt 4 ohm 2 x 65W (4ohm)
Watt 8 ohm 2 x 45W (8ohm)
Analoge linjeindgange 2 x AUX , 1x Phono (MM)
Digitale indgange 1 x Coaxial, 1 x Toslink Optical; 1 x USB for PC USB; Bluetooth(aptX, aptX LL)
Pre out 1 x Pre-Out (RCA)
DAC type ESS Sabre32 ES9018K2M chip
max Sampling Frequency Optical, coaxial: 44.1kHz ---192kHz ; USB:44.1kHz---384kHz(PCM)/DSD64, DSD128, DSD256; Ethernet, Wi-Fi: 44.1kHz ---192kHz
Input sensitivity (Phono RIAA) 2.5mV (MM)
Input Sensitivity 525mV
Input impedance 10Kohm (AUX) , 47Kohm // 100pF (Phono)
Frekvens område 20Hz-20KHz (+/- 0.5dB)
Total harmonisk forvrængning (THD) < 0.002%
Mål HxBxD 301 x 95 x 313 mm
Signal to Noise ratio > 110dB (A-Weighted)