QUAD Elite QSP Forstærker

QUAD Elite QSP

QUAD Elite QSP

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 21 timer og 28 minutter!


Pris: 13.999 kr

Special Price 7.999 kr/StkElite QSP har masser af strøm til rådighed -140W pr kanal i 8 ohm og 250W i en 4ohms belastning, hvilket sikrer, at højttalere kan drives med lethed, herunder Quads klassiske ESL elektrostatiske højttalere.

* Påkrævede felter

+ -


  • 2x140watt i 8ohm 

  • 2x260watt i 4ohm 

  • RCA input 

  • Current dumping 

Elite QSP bygger videre på skabelonen af den klassiske Quad Current Dumping teknologi ved fuldt ud at udnytte moderne audiofile-principper. Omfattende forskning i skærmingsteknik sikrer optimal styring af crosstalk og magnetfelter. Nye PCB-layouts, skærmede signalveje, specialfremstillede transformatorer og ekstra afskærmning for at beskytte forstærkerprints fra støj udefra. Alt dette bidrager alt til et overordnet design, som giver ren ydeevne og et fremragende dynamisk område.

 

På trods af sin relativt kompakte størrelse har Elite QSP masser af strøm til rådighed -140W pr kanal i 8 ohm og 250W i en 4ohms belastning, hvilket sikrer, at højttalere kan drives med lethed, herunder Quads klassiske ESL elektrostatiske højttalere. Med strøm og spænding i overskud er slutresultatet den ultimative lydkvalitet og varmen fra en fremragende klasse A-forstærker kombineret med grebet og kontrollen fra de bedste klasse A/B designs. Enkel, solid og stilfuld på ydersiden og djævelsk klog indeni.

 

En musikalsk oplevelse

Hver Elite produkt er designet til at levere den bedst mulige brugeroplevelse. Bygningen er solid, kontrollen er ligefrem og lyden nøjagtigt indstillet for at maksimere musikalitet. Den naturlige, uforstyrrede soniske skala, tempo og dynamik, der gjorde 99-serien så højt vurderet, forbliver intakt, gennemsyret med endnu større beslutsomhed for at kunne levere den mest fængslende musikalske ydeevne, samtidig med at der opretholdes yderst konkurrencedygtige priser i hele serien. Quad-produkter har altid været om den musikalske oplevelse, først og fremmest, og det har aldrig været bedre eksemplificeret end ved udførelsen af den nye Elite-serie.

  

Nøjagtighed og klarhed

Ved hjælp af audiofile-topkomponenter, højt specificerede transformatorer, multilagskredsløb og den mest avancerede software til rådighed, bygger designet på klassisk Quad-lyd med nøjagtighed og klarhed.

Indkapslet i et moderne aluminiumchassis med en overlegen legering og finish i dyb grå med et mattsort frontpanel, forbliver Elite oprigtig til Quads dristige, men stilfyldte design.

 

Current Dumping Topologi

Quads mest værdifulde gennembrud er stadig den metode, der eliminerer problemer forbundet med transistorforstærkere. Det giver en stabil ydeevne og udrydder behovet for finjustering af komponenterne under produktionen.

 

”Current Dumpning” teknikken har en højkvalitets low-output effektforstærker og en kraftig high-output effektforstærker. Den førstnævnte udsender et signal for at kompensere for fejl mellem indgangssignalet og signalet til højttalerne, medens sidstnævnte kontrollerer højttalerne til enhver tid og giver strømmen til at generere lyden.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Quad
Vægt 12.5000
Kategori Stereo effektforstærker
Watt 8 ohm 2x 140 watt RMS
Gain 33dB
Input Sensitivity RCA: 760mV (for max output)
Input impedance RCA: 15 kOhms
Frekvens område 10Hz - 29kHz (+/-1dB)
Total harmonisk forvrængning (THD) <0.004% at 100W, 1kHz
<0.05% at 70W, 20kHz
Signal/støjforhold <108dB (20Hz - 20kHz) ref 140W
Damping factor 230
Mål HxBxD 149 x 328 x 270mm