Densen B-305 Anniversary Forstærker

Densen B-305 Anniversary

Densen B-305 Anniversary

Lagerstatus: Ikke på lager


14.999 kr /Stk


Densen B-305 Anniversary Edition er kun lavet i 25 styk, og kun lavet i sort. Hver enkel enhed er udstyret med tekst på "Anniversary model no. 1 out of 25" på toppen af kabinettet. B-305 er også en væsentlig opgraderet version af den normale B-305. B-305 Anniversary, som er baseret på teknologierne og know-howet fra B-330, leverer en effekt på hele 80 watt i 8 ohm og 160 watt i 4 ohm.

* Påkrævede felter

+ -


Chokerende meget musik for pengene 
B-305 Anniversary Edition er kun lavet i 25 styk, og kun lavet i sort. Hver enkel enhed er udstyret med tekst på "Anniversary model no. 1 out of 25" på toppen af kabinettet. B-305 er også en væsentlig opgraderet version af den normale B-305. B-305 Anniversary, som er baseret på teknologierne og know-howet fra B-330, leverer en effekt på hele 80 watt i 8 ohm og 160 watt i 4 ohm. 
 
Den har implementeret samtlige Densen’s lydmæssige dyder, og man kan naturligvis være helt sikker på, at B-305 Anniversary er en af de mest musikalske effekttrin i klassen under 10.000 kr.

B-305 anniversary kan bi-ampes og den kan drive de fleste højttalere med en overraskende lethed uden at man oplever åndenød. B-305 anniversary er det musikalske valg i klassen og den fortjener at blive parret med en seriøs forforstærker der yder den retfærdighed.

Forstærkeren er udstyret med valgbar gain for at kunne fungere i et minmalistisk setup med CD med variabel volumen og alle ind - og udgange er naturligvis guldbelagte.Effektfulde følelsesudbrud 
Densen’s effektforstærkerserie består af 6 suveræne og perfektionerede effekttrin, der hver for sig repræsenterer og besiddder unikke lydkarakteristika og glimrende pris/kvalitetsforhold. Det designmæssige omdrejningspunkt er de smukke ‘slimlinede’ aluminiums kabinetter med samme dimensioner som Densen’s forforstærkere, tuner og Cd maskiner. Dette gør, at et Densen setup kan fremtræde hamonisk og uden at være dominerende i din stue på smukkeste og æstetiske vis.

Men bag det diskrete ydre findes teknologi, råstyrke og lydkvalitet i særklasse. De indre kvaliteter er således mindst lige så skelsættende som den yderst elegante ydre fremtoning.

Lyden fra Densen’s effektforstærkere er superhurtig og ultrapræcis og griber samtidigt fast i enhver højttaler og styrer og kontrollerer den med fast hånd således at musikken sættes fri - til glæde for lytteren. Derudover formår Densen’s effekttrin også at danne en kulsort baggrund bag musikken takket være fraværet af støj og langsommelighed, hvilket medvirker til at tydeliggøre, hvad der egentlig foregår i musikken. Effektforstærkerne har alle et helt usædvanligt godt mix af tonal afklarethed, dynamisk spændstighed og begejstrende spillestil, der gør det til en udpræget fornøjelse af lytte til al musik.Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Densen
Vægt 12.0000
Kategori effektforstærker
Forstærker type A/B
effekt 4 ohm 160 w
Watt 8 ohm 80 w
Analoge linjeindgange RCA
Højt. tilslutning (hvor mange sæt) 2 sæt - (Bi-amping muligt)
Frequency response (Line) Frekvensområde (+0 -3 db): 2 hz - 400 khz
strømforsyning 500 VA, Kapacitet 90.000 uF
Mål HxBxD 440 x 310 x 64 mm.