Audiolab Omnia Forstærker

Audiolab Omnia

Audiolab Omnia

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 22 timer og 20 minutter!


14.999 kr /Stk


Audiolab Omnia integeret streaming forstærker med CD-drev

* Påkrævede felter

+ -


Audiolab Omnia integeret streaming forstærker med CD-drev

Den altomfattende Hi-Fi løsning

Ved at sløre de linjer, der generelt adskiller hi-fi og livsstil, bringer Omnia al den arv, der er med til at gøre audiolab-elektronik til feinschmeckerens valg. Alligevel betyder overbærenhed i design, materialeæstetik og anvendelighed, at den har alle de funktioner, der gør den til et slankt, bekvemt og letanvendeligt midtpunkt til et kompromisløst hjemme-HiFi-system. Audiolab Omnia bibeholder de prisvindende, øjeblikkeligt genkendelige, audiolab linjer i sit design. Det buede, børstede aluminiums chassis er enkelt, men alligevel slående i udseende, "typisk audiolab", men udviklet til at passe til det moderne boligmiljø. Omnia er attraktiv, men diskret, og tilbyder den perfekte balance til både stuer og lytterum. I en verden, hvor musik er mere tilgængelig end nogensinde og kilder mere varierede end nogensinde, diskriminerer Omnia ikke. Uanset hvordan du lytter til din musik, har Omnia dig dækket. For at opsummere er audiolab Omnia en cd-afspiller, integreret forstærker, trådløs streamingafspiller, DAC, hovedtelefonforstærker og forforstærker – i én enkelt enhed!

Højtydende cd-drev

Ekstremt robust og pålidelig - Omnias cd-drev bygger på den klasseledende 6000CDT cd-transport med en digital-read-ahead-buffer for at reducere disk-læsningsfejl. Således er Omnia i stand til at afspille ridsede og beskadigede cd'er, som er ulæselige af konventionelle mekanismer.

Tilslutningsmuligheder for traditionelle lydkilder

Ved at bruge højkvalitets analoge forforstærkerkredsløb, arvet fra den anerkendte audiolab 6000-serie, koblet til line-level RCA-indgange til at forbinde analoge kilder, holdes forforstærkerkredsløbet så enkelt som muligt. Ved at bruge komponenter af høj kvalitet til at opretholde signalets integritet, med linjeindgangssignaler der går videre til et præcist analogt volumentrin, er Omnia en enestående forforstærker i sig selv. En dedikeret MM phono-indgang betyder, at en pladespiller kan forbindes direkte til Omnia via et højkvalitets, støjsvagt phono-trin med præcis RIAA-udligning. Dette phono-trin er en fortsat udvikling af den prisvindende 6000-serie - konstrueret til at få mest muligt ud af musikken, der ligger i en LP's riller.

 

Netværks-streaming

Til streaming er Audiolab Omnia udstyret med en ethernet-port, der egner sig til en kablet forbindelse og de bredere båndbreddekrav til digital lyd i høj opløsning. For den mest bekvemme adgang til trådløs musikafspilning tilbyder Omnia Bluetooth-forbindelse med høj kvalitet via low-latency Bluetooth aptX-standarden. Omnia kan via Wi-Fi-netværk afspille musik via DTS Play-Fi: en app-styret platform, der muliggør højkvalitets, trådløs lyd i hele hjemmet. Streaming af musik i høj opløsning op til 24-bit/192 kHz og understøttet af en større række af etablerede lydmærker end nogen anden trådløs platform.

 

USB DAC og meget mere

USB DAC’en er baseret på audiolabs langsigtede partner og multi-prisvindende stamtavle. Den nye ESS9038 Q2M SABRE 32 reference DAC udfører D/A-konvertering ved at bruge ESS Technologys 32-bit HypersStream II-arkitektur og Time Domain Jitter Eliminator til at levere ultra-lav støj og høj dynamic-range.

Ingen virksomhed ved mere om at få mest muligt ud af denne teknisk fremragende, men udfordrende, DAC-teknologi end audiolab; den universelt anerkendte M-DAC var en af ​​de første HiFi-komponenter, der inkorporerede en ESS-chip tilbage i 2011, og virksomheden har finpudset implementeringen lige siden.

Via USB DAC-sektionen tilbyder audiolab Omnia også fuld afkodning af MQA (Master Quality Authenticated). MQA er en prisvindende britisk teknologi, der leverer lyden af ​​den originale masteroptagelse. Omnia inkluderer MQA-dekoderteknologi, som giver dig mulighed for at afspille MQA-lydfiler og streams - modtaget via USB-indgangen - i den originale fils fulde opløsning og sender signalet gennem dets DAC- og forforstærkertrin. MQA-filer er tilgængelige via abonnement på TIDALs 'HiFi'-niveau (blandt andre).

 

TFT skærm

Audiolab Omnia, der er solidt plantet som et meget anvendeligt stykke højteknologisk udstyr, gør brug af et TFT-farvedisplay - en forenklet generel brugergrænseflade og en grafisk integration med din musikkilde og afspilningsformater. Audiolab Omnia-skærmen bruger også en helt ny protokol til en VU-målervisning i realtid, hvilket tilføjer et strejf af hi-fi-finesse til den meget funktionelle, lige så flotte, skærm-brugerflade.ROON

Derudover er Audiolab Omnia også Roon-testet, hvilket åbner op for Roons verden. Roons grundlæggende mål er at give en konsekvent fremragende brugeroplevelse. Dette mål stopper ikke ved softwaren ... oplevelsen strækker sig helt ned til lydafspilningshardwaren, uanset producent. Som Roon Testet partner har Audiolab leveret udstyr til Roon til test med en række forskellige operativsystemer og computere og delt information om dets design og muligheder. Vi har et direkte forhold til Roon, og i mange tilfælde har Roons supportteam vores enheder ved hånden, så du trygt kan vælge at bruge audiolab-hardware med Roon.

Roon forvandler oplevelsen af at browse musik. Kunstnerbilleder, krediteringer, bios, anmeldelser, sangtekster, turnédatoer og komponister indhentes automatisk, forbindes derefter med links og bygger et surfbart, søgbart digitalt Hi-Fi magasin om DIN musik-samling.

Derudover finder Roon alle links mellem dine personlige filer og de millioner af tilgængelige numre på TIDAL, så du kan starte med den musik, du kender, og derefter udforske og opdage ny musik fra den verden, der eksisterer, udenfor din samling.

Ud over at kunne gennemgå din musik er Roon en multirums, multi-bruger netværksbaseret lydplatform bygget til de krævende standarder for audiofile. Den tilbyder funktioner som ’bit-perfect’ afspilning, DSD- og PCM-upsampling, multikanalafspilning og visning af signalveje. Roon spiller til en række forskellige typer enheder på dit hjemmenetværk – Roon Ready, AirPlay, Sonos, Squeezebox og Meridian – og kan styres fra Mac, Windows, iOS og Android.


Kan du lide at bruge høretelefoner?

Omnia inkorporerer en dedikeret hovedtelefonforstærker med strøm-feedback-kredsløb. Dens forstærkningsbåndbredde og høje slew-rate sikrer en dynamisk, detaljeret og engagerende ydeevne med alle slags hovedtelefontyper – flere bokse afkrydset for dette ultimative alt-i-et af alt-i-én-systemer!


Forbind med nul kompleksitet

At forsyne dine højttalere med strøm er et puslespil uden kompleksitet, hvad angår konfiguration. Tilslut blot dine passive højttalere til audiolab Omnia, og du har adgang til en verden af lydkilder med upåklagelig afspilning.

Det diskrete klasse AB effektforstærkertrin leverer 50 W pr. kanal i 8 ohm, med en maksimal strømforsyning på 9 ampere, til vanskelige belastninger. Udgangstrinnet for de diskrete effektforstærkerkredsløb bruger en CFB (Complementary Feedback) topologi, hvilket sikrer overlegen linearitet og fremragende termisk stabilitet, da tomgangsstrømmen holdes uafhængig af temperaturen på udgangstransistorerne. En betydelig 200VA ringkernetransformator, efterfulgt af 4×15.000uF (60.000uF i alt) kondensatorer, hjælper forstærkeren med at bevare en fast kontrol over musikken, mens den muliggør fremragende dynamikområde. Mere end blot en ”class-leader”, Omnia er en ”class-beater” med hensyn til forstærkerydelse!
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Audiolab
Vægt 11.0000
effekt 4 ohm 75 W
Watt 8 ohm 50 W
Analoge linjeindgange 3
Digitale indgange 2 x Coax & 2 x optical
pladespiller indgang ja MM
Pre out 1
høretelefonudgang 1
Bluetooth ja
WiFi ja
Højt. tilslutning (hvor mange sæt) 1
DAC type ES9038Q2M 32-bit DAC
max Sampling Frequency 768kHz / DSD512