Audiolab M-ONE Forstærker

Audiolab M-ONE

Audiolab M-ONE

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 22 timer og 4 minutter!


5.999 kr /Stk


M-ONEs DAC sektion er klar til at behandle PCM audio op til 32-bit / 384kHz via USB, hvilket sikrer M-ONE at drage fuld fordel af digital lyd i høj opløsning, både nu og i fremtiden.

* Påkrævede felter

+ -

    

    

  • 2x40watt i 8ohm

  • Bluetooth APT-X

  • D/A konverter

  • USB input

En forstærker til moderne musikelskere!

 

Udadtil er M-ONE næsten identisk med M-DAC +, Audiolabs flagskib DAC komponent. Den har det samme kompakte aluminiums kabinet, lille nok til at stå ubemærket på et bord eller en hylde med det samme centrale OLED display og elegant dobbeltfunktions drejeknap.

Men, hvor en M-DAC+ kræver en separat effektforstærker til at drive et par højttalere er M-ONE både DAC og forstærker i én. Den besidder både digitale og analoge indgange.

 

 M-ONEs DAC sektion er klar til at behandle PCM audio op til 32-bit / 384kHz via USB, hvilket sikrer M-ONE at drage fuld fordel af digital lyd i høj opløsning, både nu og i fremtiden. USB indgangen understøtter også DSD filer (det digitale lydsystem oprindeligt udviklet til Super Audio CD), der tilbyder kompatibilitet med DSD64, DSD128 og DSD256 - en betydelig integration, da DSD har en vigtig rolle at spille i udviklingen hi-res audioscene.

 

For at få mest ud af Audiolab M-ONEs avancerede lydbehandling, er der inkluderet en række brugervenlige valgbare filtre til at finjustere lyden fra digitale kilder efter smag. Et udvalg af tre PCM filtre og fire DSD filtre, tilbyder dig mulighed for at skræddersy lyden til at imødekomme den varierende kvalitet af lyd leveret af forskellige digital download filtyper og kilder.

 

Preamp sektionen blander det minimalistiske design med komponenter af høj kvalitet, hvilket sikrer en kort, direkte signalvej til at opretholde et rent og ufovrænget signal. Volumen, som er digitalt styret i det analoge domæne, udsendes direkte til klasse AB effektforstærker, som leverer et output på 40W per kanal i 8 ohm - masser af kraft til at drive effektive moderne højttalere til høje lydstyrkeniveauer, uden de store udfordringer.

 

En støjsvag lineær strømforsyning fordeler ren strøm til alle kredsløb fra dac til forstærker. Trafoen er fuldt afskærmet, så der ikke er udstrålings risiko til de andre komponenter. Efter trafoen er der flere strømforsynings sektioner for at holde crossover interferens på et minimum. Dette kompromisløse kredsløbsdesign giver et åben og fyldigt lydbillede, med skarpe detaljer og herlige musikalske egenskaber. Når den bruges med højttalere af passende kvalitet, præsterer M-ONE langt udover sin fysiske fremtoning.

 

M-ONE deler den samme høje kvalitets hovedtelefon-amp, der også findes i M-DAC og M-DAC +, og sikrer lige så høj standard med hovedtelefoner, som med de tilsluttede højttalere.Produkt anmeldelser


“Its star turn is that this amp is combined with company's superb decoding supplied across a suite of digital imputs.”


avforums - Best Hi-Fi Amplifier 2017


 


 “A great all-in-one package with a beguiling sound and an impressive range of features. Has the potential to form the heart of a beautiful-sounding system.”


Hi-Fi World - 5 Globes Award


 


 “Punchy, engaging sound; decent power output.”


H-Fi Choice - Recommended


Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Audiolab
Vægt 5.5000
Kategori Integrerad förstärkare
effekt 4 ohm 3x 60 watt
Watt 8 ohm 2x 40 watt
Analoge linjeindgange 2x RCA
Digitale indgange 1x koaxial, 1x optisk, 1x Bluetooth
1x USB-B (till PC), 1x USB-A (till Apple devices)
høretelefonudgang ja, 6,35 mm jack
Bluetooth ja
Fjernbetjening remote only
Højt. tilslutning (hvor mange sæt) Anslutning för ett par högtalare
Sampling Frekvens 32-bit / 192kHz (Optisk, Koaxial)
32-bit / 384kHz (USB)
2.8MHz (DSD64), 5.6MHz (DSD128), 11.2MHz (DSD256)
Trigger funktion ja, 12V
Input Sensitivity 515mV
Input impedance 10K
Frekvens område 10-30kHz (-3dB)
Total harmonisk forvrængning (THD) 0.01%
Signal/støjforhold 81 (1W @ 1 kHz)
Mål HxBxD 114mm x 247mm x 292mm