D/A-konverter

Digital eller analog lyd; hvad er egentlig bedst? Mange anvender - især folk der ikke har et stereoanlæg - computeren som deres foretrukne musikafspiller, når der skal lyttes til musik på hjemmefronten. Men selvom man eksempelvis har tilsluttet nogle gode, aktive højttalere, er selve computerens lydkort ikke af nogen nævneværdig, høj kvalitet. Løsningen på dette er, at de digitale musikfiler bliver trukket igennem en USB indgang, hvorefter de bliver kørt igennem en såkaldt D/A konverter; dette giver et helt anderledes musikoplevelse. Hos HiFifreaks finder du et væld af forskellige D/A konvertere, som giver din musik et kæmpe boost af dimensioner

Pris

180 pr. side

3 vare(r)

Pris

180 pr. side

3 vare(r)


D/A-konverter

D/A - Digital-til-analog konverter

Digital eller analog lyd; hvad er egentlig bedst? Mange anvender - især folk der ikke har et stereoanlæg - computeren som deres foretrukne musikafspiller, når der skal lyttes til musik på hjemmefronten. Men selvom man eksempelvis har tilsluttet nogle gode, aktive højttalere, er selve computerens lydkort ikke af nogen nævneværdig, høj kvalitet. Løsningen på dette er, at de digitale musikfiler bliver trukket igennem en USB indgang, hvorefter de bliver kørt igennem en såkaldt D/A konverter; dette giver et helt anderledes musikoplevelse. Hos HiFifreaks finder du et væld af forskellige D/A konvertere, som giver din musik et kæmpe boost af dimensioner.

Få professionel lyd med en D/A konverter

Med en D/A konverter får du en øjenåbner for, hvor godt musik egentlig kan lyde. Udover at en D/A konverter selvfølgelig kan forbedre computerens lyd, så kan den også konsolidere lyden af dit tv, din gamle CD-afspiller mv. Men eftersom der i stigende grad er mange, som benytter sig af smartphones og tablets, som deres primære lydkilde, så bliver der i dag også fremstillet D/A konvertere henvendt netop til smartphones og tablets. Det er især mange af de små nyere D/A konvertere, som er kompatible med smartphones og tablets.

 

En D/A konverter er også en obligatorisk remedie i lydstudier. For ved indspilning af musik, er det yderst vigtigt, man får den reneste og mest krystalklare lyd, når en producer eksempelvis sidder og mixer og sampler et færdigindspillet musikstykke. Således har musikken de bedste rammevilkår for virkelig at kunne udfolde sig.

Find din kommende D/A konverter hos os

Hos HiFifreaks finder du et stort udvalg af D/A konvertere, som alle er kendetegnet ved at være i ypperste kvalitet. Vi har mærker som: Audiolab, Marentz, Quad samt Densen. Vi har eksempelvis en mini D/A konverter fra Audiolab i form af deres M-DAC Mini. Denne mini D/A konverter er pakket med den nyeste og allerbedste teknologi, hvorfor den bl.a. kan håndtere streaming på op til 32 bit. Denne mini D/A konverter kan yderligere streames til via trådløs bluetooth mv.


Derudover finder du også vores flagskib i form af vores fantastiske Densen DenDAC50. Denne D/A konverter fra Densen har bl.a. en indbygget digital volumenkontrol, hvilket vil sige, at musikafspilning i de lavere frekvenser også automatisk vil få en lavere opløsning for at få et bedre og mere transparent, analogt lydbillede. Ydermere har denne D/A konverter naturligvis også 2 pre out udgange, så man dels kan tilslutte en effektforstærker såvel som man kan tilslutte et væld af andre forforstærkere.