Marantz SA-Ki Ruby CD-afspillere

Marantz SA-Ki Ruby

Marantz SA-Ki Ruby

Lagerstatus: På lager


32.999 kr /Stk


For at markere sine fire årtier med Marantz er SA-KI Ruby SACD-spilleren udviklet og indstillet af et meget erfarent teknikerteam ledet af KI selv.

* Påkrævede felter

+ -


Marantz var med i starten af CD og lancerede sin første afspiller - den originale CD-63 - i 1982. Dengang havde Ken Ishiwata været i firmaet i fire år og skulle spille en stor rolle i udvikling af Marantz-spillere fra starten. Men han gik videre end det: tidligt indså han det at der var plads til meget afstemte versioner af selskabets spillere, det blev fødslen af Limited Edition, Special Edition og sidstnævnte Ken Ishiwata Signature modeller, alle designet til tage Marantz-modellernes usædvanlige cd-ydeevne til det ultimative niveau.

 

Af disse er den mest kendte måske den klassiske CD63MkII KI-signatur, som Ishiwata beskriver som 'en af de mest musikalske cd-afspillere, vi har produceret.' Nu er der en ny klassiker, konstrueret og omfattende indstillet til at markere Ishiwatas 40-års jubilæum med Marantz - SA-KI Ruby. Tegning om udviklingsprocessen for flagskibet SA-10 og designet af det samme team, SA-KI Ruby har en ny diskmekanisme, der er bygget udelukkende til lyd, "SACDM-3", der er i stand til at afspille SACD'er, CD'er, og samlinger på cd-rom eller dvd-rom. Det har også en asynkron USB-indgang, der er i stand til at håndtere formaterer helt op til PCM / DXD 384kHz / 32bit og DSD11.2MHz og håndterer al digital musik med en unik Marantz Musical Mastering-teknologi.

 

Ved at konvertere alle filformater til DSD ved hjælp af avanceret filtrering og behandling og derefter bruge SA-KI Ruby direkte 1-bit-konvertering til fodring af de analoge output, leverer SA-KI Ruby en lyd med levende detaljer, ubesværet dynamik og bemærkelsesværdig tilstedeværelse - alle egenskaber, der er centrale for Marantz CD spillere gennem mange generationer.

 

Marantz-teknikerteamet har skabt denne afspiller ikke blot for at markere Ishiwatas 40-års jubilæum, men også for at levere den slags lyd, der kan bringe dig nærmere end nogensinde til din yndlingsmusik. Årsagen er enkel og central for alt, hvad Marantz gør - ”Fordi musik betyder noget”.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Marantz
Vægt 17.0000
Kategori SACD/CD/DAC
Digitale indgange 1x optisk/ 1x Coax/ 1x USB B /1x USB A
digitale udgange 1x optisk/ 1x Coax
line out RCA
høretelefonudgang Ja
Fjernbetjening remote only
D/A konverter (ja/nej) JA
opløsning (bit) 32Bit
cd drev type SACD-M3 (METAL)
afspilnings formater (CD,SACD osv.) CD / CD-R / RW / SA-CD / WMA / MP3 / AAC
USB DSD DSD Audio Streaming (DoP): DSD2.8 / DSD5.6 > DSD11.2
Mål HxBxD 127x 440 x 419 x
Øvrigt Kobberbelagt chassis
Max. Power Consumption 47W
Standby Power Consumption 0.2W
Power transformer Ringkerne
Signal to Noise ratio 112dB
HDAM version SA3, SA2