Leak CDT CD-afspillere

Leak CDT

Leak CDT

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 22 timer and 55 minutter!


Pris: 6.999 kr

Special Price 3.999 kr/StkLEAK CDT tilbyder den højeste tilgængelige standard for lydgengivelse fra CD-afspilning inden for denne prisklasse. Det er også udstyret med USB-afspilning.

* Påkrævede felter

+ -


For første gang i LEAKs historie er det muligt for lydentusiasten at nyde afspilning af CD og digitale medier.

LEAK CDT tilbyder den højeste tilgængelige standard for lydgengivelse fra CD-afspilning inden for denne prisklasse. Det er også udstyret med USB-afspilning.

LEAK CDT anvender en ultra-smooth slot-load-mekanisme, der udstråler kvalitet og pålidelighed.

CD-transporten er omhyggeligt monteret i sin egen elektromagnetisk afskærmede kabinet og er forsynet med en dedikeret strømforsyning. Det digitale ur styres af en temperaturkompenseret krystaloscillator, der sikrer, at den digitale udgang fra både koaksiale og optiske stikkontakter har mindst mulig digital forvrængning, som gør den digitale signalekstraktion usædvanligt præcis.

USB-lagringsenhedens afspilningsfunktionalitet tilbyder fuld transportkontrol og mappe / filnavigation. LEAK CDT er kompatibel med FAT16 og FAT32 formaterede enheder og afspiller medier i formatet WMA, MP3, WAV og AAC.

LEAK CDT er omhyggeligt designet i overensstemmelse med LEAK-etos af ydeevne, pålidelighed og håndværk og tilfredsstiller moderne lydentusiast-krav med en fremtrædende, klassisk LEAK-styling.

 


Nøjagtighed til fordel for entusiasten:

En temperaturkompenseret krystaloscillator styrer masteruret. Dette gør det kun muligt for den digitale udgang at give utroligt lav digital forvrængning (også kaldet 'jitter').
LEAK CDT afskærmer CD-mekanismen mod elektrisk interferens og sikrer således signalets renhed. Sådanne trinvise fordele forbedrer ydeevnen yderligere for lydentusiasten.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Leak
Vægt 10.0000
digitale udgange 1 x Coaxial , 1 x Optical
Sampling Frekvens 44.1kHz (CD), 44.1kHz, 48KHz (USB memory device)
output level 500 +/- 50mVpp
Output impedance 75ohms
Frekvens område -0.01dB (20Hz-20kHz,ref.1kHz)