STAX SRM-007tII Hovedtelefoner

STAX SRM-007tII

STAX SRM-007tII

Lagerstatus: 2 på lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 15 timer and 18 minutter!


15.999 kr /


SRM-007TII er endvidere Stax’ flagskib indenfor hovedtelefonforstærkere og selvfølgelig i besiddelse af en række ekstreme teknologiske løsninger, der på synergistisk vis løfter præstationsniveauet op til markedets allerhøjeste standard.
+ -


STAX SRM-007tII

SRM-007tII

Stax’ nye SRM-007TII er eksklusivt udviklet for Stax’ state-of-the-art hovedtelefoner, og tilbyder unikke og perfektionerede lydkaraktaristika i enhver henseende. 

SRM-007TII er endvidere Stax’ flagskib indenfor hovedtelefonforstærkere og selvfølgelig i besiddelse af en række ekstreme teknologiske løsninger, der på synergistisk vis løfter præstationsniveauet op til markedets allerhøjeste standard. 

SRM-007TII er udviklet med hele 4 rør og tilbyder en fuldstændig autentisk oplevelseskvalitet og en helt enestående evne til at videreformidle musikkens indhold af ”følelser” på en fuldstændig sort baggrund med en detaljeringsgrad og opløsning, der overstiger selv de vildeste drømme. 

Det er ikke så meget dét at SRM-007TII excellerer voldsomt indenfor samtlige hi-fi parametre, der gør den fremragende, det er mere måden og letheden, hvormed den selvfølgeligt gør det, der løfter den markant op over mere prisbillige alternativer. 

SRM-007 er således udviklet for den helt kompromisløse entuasiast, for hvem kun det allerbedste er godt nok og her indfrier SRM-007TII sammen med en Stax’ hovedtelefon til fulde, enhver fordring en entusiast rimeligvis måtte have. 

SRM-007 tilbyder 2 RCA og 1 XLR indgange og benytter en voldsomt dimensioneret strømforsyning med en nøje udvalgt low-noise FET til at sikre, at der er power nok til selv den mest ekstreme dynamiske udladning. 

Hififreaks tilbyder nu denne enestående forstærker til en stærk reduceret pris, hvorved pris/kvalitetsforholdet er blevet suverænt.

Stax

Hififreaks har nu overtaget agenturet på Stax hovedtelefoner og forstærkere hertil. Som altid, når Hififreaks overtager et agentur, betyder det naturligvis klækkelige besparelser for de fremtidige kunder. Hififreaks har kunnet nedsætte priserne på de berømte og anmelderroste Stax produkter med op til 41%. 

Stax historie går tilbage til 1938, og kan udvise en imponerende perlerække af skelsættende produkter op igennem tiderne. Deres første elektrostatiske hovedtelefon blev produceret fra og med 1960. Gennem årene har Stax engang imellem lavet andre produkter, såsom for eksempel pickupper, tonearme, forstærkere med videre. Men hovedtelefonerne har altid været Stax hjertebarn. 

Gennem årene har Stax opnået et helt ekseptionelt ry for at lave hovedtelefoner der ikke kun er gode, men regnes for de absolut bedste man kan få. 

Kvaliteten af Stax produkter er så høj, at 20-30 år gamle hovedtelefoner stadig fungerer perfekt, og byder på en lydkvalitet der selv i dag er fremragende. De modeller Stax laver i dag, er dog endnu bedre, og Stax er da af alle hifi magasiner anerkendt som hovedtelefonernes Ferrari, eller som de selv kalder det for at adskille det fra jævne hovedtelefoner: ”Ear-Speakers”, altså højttalere til ørene. 

Nu med HiFi Freaks overtagelse af Stax, er det muligt igen at få Stax i Danmark, og det er muligt at få det til priser helt uden konkurrence. Vi har sammenlignet os med resten af Europa, og kun England kan matche vore priser, og når man tænker på den Engelske moms kun er 15 % mod den danske på 25 %, er vi egentligt 10% billigere i forhold til England. I forhold til de tidligere danske priser er vi op til 35 % billigere.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent STAX
Vægt 4.7200
Frekvensomfång DC – 100 kHz.
Bluetooth Ikke tilgængeligt
Övrigt inputs (2 RCA og 1 XLR (balanceret))
Bias voltage 580V
Gain 54 dB
Input impedance 50 Kohm/ XLR balanceret 50 Kohm x 2