STAX SRE-725 Hovedtelefoner

STAX SRE-725

STAX SRE-725

Lagerstatus: Ikke på lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 15 timer and 42 minutter!


Pris: 799 kr

Special Price 595 kr/SRE 725 er forlængerkabler med en længde på 2,5 meter. Dette gør, at dersom du foretrækker at lytte langt fra dit stereoanlæg, så tilkobler du blot et forlængerkabel på den ønskede længde. Kablerne er af nøjagtig samme fremragende kvalitet, som de, der er påmonteret Stax hovedtelefoner. Priserne er reduceret med op til 26%
+ -


STAX SRE-725

SRE-725

SRE 725 er forlængerkabler med en længde på 2,5 meter. Dette gør, at dersom du foretrækker at lytte langt fra dit stereoanlæg, så tilkobler du blot et forlængerkabel på den ønskede længde. Kablerne er af nøjagtig samme fremragende kvalitet, som de, der er påmonteret Stax hovedtelefoner. Priserne er reduceret med op til 26%

Stax

Hififreaks har nu overtaget agenturet på Stax hovedtelefoner og forstærkere hertil. Som altid, når Hififreaks overtager et agentur, betyder det naturligvis klækkelige besparelser for de fremtidige kunder. Hififreaks har kunnet nedsætte priserne på de berømte og anmelderroste Stax produkter med op til 41%. 

Stax historie går tilbage til 1938, og kan udvise en imponerende perlerække af skelsættende produkter op igennem tiderne. Deres første elektrostatiske hovedtelefon blev produceret fra og med 1960. Gennem årene har Stax engang imellem lavet andre produkter, såsom for eksempel pickupper, tonearme, forstærkere med videre. Men hovedtelefonerne har altid været Stax hjertebarn. 

Gennem årene har Stax opnået et helt ekseptionelt ry for at lave hovedtelefoner der ikke kun er gode, men regnes for de absolut bedste man kan få. 

Kvaliteten af Stax produkter er så høj, at 20-30 år gamle hovedtelefoner stadig fungerer perfekt, og byder på en lydkvalitet der selv i dag er fremragende. De modeller Stax laver i dag, er dog endnu bedre, og Stax er da af alle hifi magasiner anerkendt som hovedtelefonernes Ferrari, eller som de selv kalder det for at adskille det fra jævne hovedtelefoner: ”Ear-Speakers”, altså højttalere til ørene. 

Nu med HiFi Freaks overtagelse af Stax, er det muligt igen at få Stax i Danmark, og det er muligt at få det til priser helt uden konkurrence. Vi har sammenlignet os med resten af Europa, og kun England kan matche vore priser, og når man tænker på den Engelske moms kun er 15 % mod den danske på 25 %, er vi egentligt 10% billigere i forhold til England. I forhold til de tidligere danske priser er vi op til 35 % billigere.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent STAX
Vægt 0.0000
Cable Length 2.5m