Quad Vena II Forstærker

Quad Vena II

Quad Vena II

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 15 timer and 39 minutter!


4.999 kr /Stk


En klassiker er blevet bedre. VENA II er en forbedret udgave af den oprindelige QUAD Vena, har nu RIAA phono stage, og en stærkt opgraderet DAC.

* Påkrævede felter

+ -

    


  • Prisvindende forstærker

  • Strømstærke 2x 45 watt i 8Ω

  • Indbygget DAC med mulighed for optisk, coax, optisk og USB

  • Indbygget pladespiller forstærker (RIIA)

Lækker lille forstærker med vellydende D/A konverter og APT-X Bluetooth!

 

Udviklet til den moderne musikelsker, dog med den klassiske QUAD kvalitet og lyd!

Vena II byder på et stort udvalg af digitale og trådløse tilslutningsmuligheder, og er udstyret med en kraftig ringkerne strømforsyning, der leverer 2x 45 watt. Den leveres i bl.a. i QUAD’s signaturfarve Lancaster grey, højglans piano hvid eller sort og i Mahogni finér. Vena er virkelig en fryd for øjet og især øret for dem der søger en praktisk forstærker med bekvemmeligheden af bl.a. Bluetooth uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

 

Som vi alle ved har en stor del af nutidens musikforbrug ekspanderet fra vinyl og cd til streaming og trådløs musikoverførelse. Det praktiske aspekt af at kunne komme til hele sin musiksamling fra et digital lager eller musiktjeneste appellere til de flestes musikalske hjerter.

Vena har fanget essensen af avanceret Quad teknik i en verden af moderne teknologi. Mens den oprindelige designfilosofi opretholdes, har brugeren nu adgang til digitale indgange. Både Quads højttalere og elektronik er kendt for deres åbenhed, nøjagtighed og naturlig gengivelse af din musik - Quad Vena er ikke anderledes.

 

  

Let og enkelt tilslutning!

To analoge indgange komplimenteret af en række digitale muligheder fra optisk og coax til USB. Direkte indgang til iPhone, iPad og iPod via USB-A. Den indbyggede højkvalitets DAC kan afvikle filer op til 24-bit opløsning. Desuden kan enhver Bluetooth kilde linke til Vena trådløst med optimal lydkvalitet sikret ved hjælp af det innovative aptX-codec.

 

Vena smider 45W per kanal ud i 8 ohm og har hovedtelefonstik på fronten. Digital optisk og coax udgange ud over en analog Pre-out ud gør virkelig Vena til alsidig styreenhed. Fjernstyring af volumen og input styres let fra den medfølgende fjernbetjening.

 

Quad Vena er virkelig en sand perle i den kompakte verden og har allerede høstet og vundet adskillige test i diverse magasiner. Her er virkelig en smart forstærker der lever op til alle nutidens krav. Og, selvfølgelig, kan du forvente den legendariske Quad lyd gennem finmekanik, der har været kendetegnende for Quad siden 1936.Produkt anmeldelser


Quad’s new Vena II is a wonderfully easy to use all-in-one amplifier that offers superb sound quality: think easy going – and deeply insightful with digital from its ESS Sabre32 DAC. Offering a performance up with the best at a price of £649 it strikes me as the quintessence of high fidelity – a great sound at a great price. Utterly superb.


Hi-Fi World - 5 Globes Outstanding Amongst The Best


 


 Dynamic and detailed, Quad’s fine little amplifier now sounds bigger and better, while adding extra features, too


Hi-Fi Choice - Editor's Choice


Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Quad
Vægt 0.0000