QUAD Elite QMP Forstærker

QUAD Elite QMP

QUAD Elite QMP

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 15 timer and 20 minutter!


12.999 kr /Stk


Ekstrem monoblok med current dumping!

* Påkrævede felter

+ -


  • 1x260watt i 8ohm

  • XLR Balanceret

  • Current dumping

  • Monoblok

Elite QMP er en viderudvikling fra den tidligere 909 Mono med forbedringer, der er tydeligt noterbare i forstærkerkonstruktion og kredsløb, og er i stand til at producere en nøjagtigt afbalanceret XLR. Den nye Elite QMP indeholder nu "current dumping", der giver mulighed for en renere og mere alsidig præstation.

Med sine 260w i 8 ohm og yderst stabile strømforsyning,  driver den med lethed selv de tungeste højttalere inklusiv Quads legandariske ELS elektrostater.

 

En musikalsk oplevelse

Hver Elite produkt er designet til at levere den bedst mulige brugeroplevelse. Bygningen er solid, kontrollen er ligefrem og lyden nøjagtigt indstillet for at maksimere musikalitet. Den naturlige, uforstyrrede soniske skala, tempo og dynamik, der gjorde 99-serien så højt vurderet, forbliver intakt, gennemsyret med endnu større beslutsomhed for at kunne levere den mest fængslende musikalske ydeevne, samtidig med at der opretholdes yderst konkurrencedygtige priser i hele serien. Quad-produkter har altid været om den musikalske oplevelse, først og fremmest, og det har aldrig været bedre eksemplificeret end ved udførelsen af den nye Elite-serie.

  

Nøjagtighed og klarhed

Ved hjælp af audiofile-topkomponenter, højt specificerede transformatorer, multilagskredsløb og den mest avancerede software til rådighed, bygger designet på klassisk Quad-lyd med nøjagtighed og klarhed.

Indkapslet i et moderne aluminiumchassis med en overlegen legering og finish i dyb grå med et mattsort frontpanel, forbliver Elite oprigtig til Quads dristige, men stilfyldte design.

 

Current Dumping Topologi

Quads mest værdifulde gennembrud er stadig den metode, der eliminerer problemer forbundet med transistorforstærkere. Det giver en stabil ydeevne og udrydder behovet for finjustering af komponenterne under produktionen.

 

”Current Dumpning” teknikken har en højkvalitets low-output effektforstærker og en kraftig high-output effektforstærker. Den førstnævnte udsender et signal for at kompensere for fejl mellem indgangssignalet og signalet til højttalerne, medens sidstnævnte kontrollerer højttalerne til enhver tid og giver strømmen til at generere lyden.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Quad
Vægt 20.0000
Kategori Mono effektforstærker
Watt 8 ohm 260 watt RMS
Gain 33dB
Input Sensitivity RCA: 845mV (for max output)
Input impedance RCA: 15 kΩ
Frekvens område 10Hz - 50kHz (+/-1dB)
Total harmonisk forvrængning (THD) <0.005% at 100W, 1kHz
<0.05% at 100W, 20kHz
Signal/støjforhold >105dB (20Hz - 20kHz)
Mål HxBxD 184 x 319 x 312mm