Wharfedale SW-12 White Demo Uden orig kasse OUTLET

Wharfedale SW-12 White Demo Uden orig kasse

Wharfedale SW-12 White Demo Uden orig kasse

Lagerstatus: 1 på lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 17 timer and 43 minutter!


Pris: 4.299 kr

Special Price 2.499 kr/StkC-STOCK

Hvad er C-stock? C-stock er et produkt, der ikke står som nyt, men har fejl eller mangler i en eller anden udstrækning. Se beskrivelsen for uddybning. C-stock er også omfattet af returret og 3 års garanti, med udgangspunkt i den tilstand varen afsendes i.


Wharfedales SW-serie af subwoofere leverer en ydelse, der er uhørt i deres klasse. Der er revolutionerende enheder, forstærkermoduler og delefiltre i alle modellerne i serien.

+ -


  • 12" Baselement!

  • Kraftfuld forstærker

  • Portet kabinet

  • Kan spille i store rum

OBS: C-stock Uden kasse og tilbehør. Har skader på hjørner - se billeder

Wharfedales SW-serie af subwoofere leverer en ydelse, der er uhørt i deres klasse. Der er revolutionerende enheder, forstærkermoduler og delefiltre i alle modellerne i serien. De rammer den perfekte balance imellem råstyrke og lydkvalitet og leverer et utroligt lydtryk, samtidig med at de har nok kontrol til at kunne kaldes audiofile i deres lyd.
Den nye SW-serie introducerer en masse nye funktioner. De er bland andet lavet med enhed af upresset papir, som er selvdæmpende, og giver en mere stiv kostruktion samtidig med en mere transparent ydelse. De miderste ventilationskanaler er belagt med kobber for at reducere magnetisk forvrængning og for at afvikle mere varme.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Wharfedale
Vægt 15.0000