QUAD Artera Stereo Black (Demo) OUTLET

QUAD Artera Stereo Black (Demo)

QUAD Artera Stereo Black (Demo)

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 6 timer og 13 minutter!


Pris: 12.999 kr

Special Price 7.499 kr/StkArtera Stereo yder 2x 140 watt pr kanal i 8 ohm. Rigelig kraft til at trække førsteklasses højttalere ubesværet, selv under høje dynamiske belastninger.

* Påkrævede felter

+ -


  • Effektforstærker

  • 2x140 Watt 8 ohm

  • XLR - Balanseret

  • RCA - Ubalanseret

  • 12V trigger

Fra strømforsyningen til inputterminalerne, er hver sektion af Artera Stereo blevet bygget op fra bunden af for at sikre kontrol, musikalitet og stabilitet. Artera Stereo yder 2x 140 watt pr kanal i 8 ohm. Rigelig kraft til at trække førsteklasses højttalere ubesværet, selv under høje dynamiske belastninger. Alt dette takket være den patenterede Current Dumping teknologi.

De nyudviklede balancerede XLR indgange, er skabt til at sikre en sikker og robust forbindelse. Med disse XLR indgange sikres et uforligneligt signal støjforhold – især i samspil med Artera Play!

 

Driver selv de mest krævende højttalere

Artera Stereos output er normeret til 140W per kanal i 8ohm og 250W i 4 ohm. Dette sikrer kontrol over enhver højttaler – inklusiv QUADS klassiske ESL elektrostater.

Tilslutningsmulighederne omfatter single-ended RCA og balancerede XLR. 12V trigger input og højttaler terminaler i kraftig kvalitet.

 

Hvad er Current Dumping?

Denne kompakte og yderst potente effektforstærker benytter seneste version af Quads berømte Current Dumping teknologi, der oprindeligt blev introdukseret i den legendariske Quad 405 -  et af de mest roste britiske audioprodukter nogensinde og til den dag i dag, det eneste audiofile produkt, der nogensinde har modtaget ”The Queen’s Award for Technological Achievement”

 

Current Dumping er hovedsageligt en metode til at kombinere den overlegne renhed af klasse A forstærkning, med den høje effektivitet i klasse A/B. En lav effekts klasse A forstærker leverer selve signalkvaliteten, mens en højeffekts ’current dumping’ (A/B) leverer styrken og kontrollen til højttalerne.  Disse to kredsløb er forbundet via et præcisionsnetværk, der resultere i finessen fra klasse A og med gedigen kontrol og overskud.

Resultatet er en relativt kompakt effektforstærker, som er i stand til at levere, en fængslende kombination af dynamisk effekt, hurtighed og luftig detaljerigdom.

 

Enkelt og klassisk på ydersiden, men djævelsk effektiv på indersiden!

 

Quad gav sit hold af designere og ingeniører en bestemt opgave med Artera: kombiner de kvaliteter, der har gjort Quad en af Storbritanniens mest beundrede hi-fi aktører i mange årtier med frisk industrielt design og de nyeste teknologiske standarder.

Til dette formål hyrede Quad hjælp fra Rodney Mead, manden ansvarlig for styling af mange klassiske Quad produkter i 1970'erne, 80'erne og 90'erne.

Ren æstestisk kombinerer Artera Quads fortid, men også fremtid. Med et struktureret aluminiums frontpanel, tyk glasplade og CNC fræsede køleriller på hver side.

 
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Quad
Vægt 15.0000
Kategori Stereo effektforstærker
Watt 8 ohm 140 watt (<1% THD,1kHz)
Analoge linjeindgange 1x XLR, 1x RCA
Højt. tilslutning (hvor mange sæt) Forbindelse til et par højttalere
Input Sensitivity 980mV(RCA line in)
Input impedance 10kohm (balanceret)
15kohm (Ubalanceret)
Frekvens område -0.5dB (20Hz-20kHz, ref. 1kHz)
-3dB (20Hz-70kHz, ref. 1kHz)
Total harmonisk forvrængning (THD) <0.003% (100W, 1kHz)
<0.03% (100W, 20Hz-20kHz)
Signal/støjforhold 115dB (A weighted, ref. 140W)
Mål HxBxD 158 x 320 x 338 (mm)