QUAD Artera Play+ Black (Demo) OUTLET

QUAD Artera Play+ Black (Demo)

QUAD Artera Play+ Black (Demo)

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 5 timer og 44 minutter!


Pris: 12.999 kr

Special Price 7.499 kr/StkArtera Plays forforstærkerdel har balanceret klasse A udgangstrin. USB indgang, 2 coax og 2 optiske digitalindgange, så du har nok til at imødekomme de fleste digitale kilder. Der er også 2 analoge RCA indgange til de mere traditionelle forbindelser.

* Påkrævede felter

+ -


Lyd & Billede har anmeldt Quad Artera Play og givet den 'Specielt anbefalet' stempel.

"Quad Artera Play kan placeres i ethvert anlæg, der savner en vellydende kombination af cd-afspiller, DAC og forforstærker, og slippe fra det med æren i behold. I mange tilfælde kan den løfte lyden i anlægget, fordi den har en bedre DAC, end ældre afspillere har."

 

Læs hele anmeldelsen her

 

Quad gav sit hold af designere og ingeniører en bestemt opgave med Artera: kombiner de kvaliteter, der har gjort Quad til en af Storbritanniens mest beundrede hi-fi aktører i mange årtier med frisk industrielt design og de nyeste teknologiske standarder.

 

Til dette formål hyrede Quad hjælp fra Rodney Mead, manden ansvarlig for styling af mange klassiske Quad produkter i 1970'erne, 80'erne og 90'erne. En stor brainstorm mellem ham og Quads designere endte ud i en markant, dog diskret CD/DAC Preamp.

 

Ren æstestisk kombinerer Artera Quads fortid, men også fremtid. Med et struktureret aluminiums frontpanel, tyk glasplade og CNC fræsede køleriller på hver side. Huset skriger af robusthed og er rent funktionelt yderst velbygget i forhold til at isolere imod udefrakommende vibrationer. Artera Play har berøringsfølsomme knapper, som bidrager til det slanke og rene design.

 

Til CD afspilning anvendes et nyudviklet drev, der buffer dataen fra disken inden den sendes videre til DAC’en asynkront for at minimere fejl i tidsdomænet (”Jitter”)

 

Filtre der passer til enhver!

Fire digitale filtreringsmuligheder gør det muligt for dig at skræddersy Arteraens lyd, med både cd'er og eksterne digitale kilder, så de passer til din personlige smag og arten af kildematerialet.

 

Artera Plays forforstærkerdel har balanceret klasse A udgangstrin. USB indgang, 2 coax og 2 optiske digitalindgange, så du har nok til at imødekomme de fleste digitale kilder.  Der er også 2 analoge RCA indgange til de mere traditionelle forbindelser.

De analoge udgange findes både i ubalanceret RCA og balancerede XLR udgange.  2 digitale udgange (coax/optisk) og en 12 volt trigger. Så der er omfattende muligheder for tilslutninger.

 

Hi-Res understøttelse

På trods af enkelhed og respekt for fortiden, er begge Artera produkter bygget op på exceptionelt raffinerede komponenter. I hjertet på Artera Play banker en ESS Sabre32 (ES9018) – en 32bits otte kanals hybrid DAC, der anses af mange for at være den fineste D/A konverter til rådighed for stereolyd. Den arbejder i 32bit og op til 384kHz. Her er understøttelse af de fleste lydformater og dertil indgår også DSD64 /128/256 filer.

 

Inddragelsen af fuld analog / digital forforstærker funktionalitet betyder at Artera Play kan tilsluttes direkte til en effektforstærker, og dens perfekte partner i denne henseende er Artera Stereo.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Quad
Vægt 9.0400
Kategori CD Player, DAC, Pre-Amp
Analoge linjeindgange 2 × RCA(AUX1, AUX2)
Digitale indgange 2 × Optical Toslink, 2 × RCA(DIG1, DIG2)
digitale udgange 1 × Optical Toslink, 1 x RCA (DIG)
line out 1x XLR, 1x RCA
D/A konverter (ja/nej) ja
DAC type ESS ES9018 32bit DAC
Sampling Frekvens 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz, 176.4kHz, 192kHz, 384kHz
L/R Channel Difference ±0.02dB (1kHz)
Frekvens område -0.2dB (20Hz-20kHz, 1kHz)
Linearity ±0.01dB (20Hz-20kHz)
Channel Separation >100dB (1kHz)
Total harmonisk forvrængning (THD) <0.001% (20Hz-20kHz)
Signal/støjforhold >110dB (1kHz)
>118dB (Weighted, 1kHz)
Mål HxBxD 105 x 320 x 320 (mm)