Mission QX-2 Rosewood (Demo) OUTLET

Mission QX-2 Rosewood (Demo)

Mission QX-2 Rosewood (Demo)

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 6 timer og 31 minutter!


Pris: 4.999 kr

Special Price 2.499 kr/SætQX-serien er designet til at kombinere avanceret teknik med et meget attraktivt og unikt design, der lader højttalerne passe perfekt ind i det moderne hjem.

* Påkrævede felter

+ -


  • kompakt højtaler

  • 1,5" Ring Dome Diskant

  • 6,5" Long Fiber Composite bas/mellemtone

  • Aluminiumsplade i top og bund giver stivere kabinet

  • Kræver forstærker


QX-serien blev designet til at kombinere avanceret teknik med et meget attraktivt og unikt design, der lader højttalerne passe perfekt ind i det moderne hjem.

Udseendet på frontpanelet antyder den avancerede teknologi inden i højttalerne og giver samtidig et attraktivt ansigt til lytteren.

Mission Qx-serien bruger Mission's klassiske IDG (Inverted Driver Geometry) driverformat. Ved at placere diskantenheden under bas- / mellemtone-driveren udjævnes stienes længde, så lydbølgerne falder sammen i lytterens hovedhøjde. Dette princip forbedrer 'tidsjustering'.

Ny 'ring dome' diskant-enhed tilbyder høje niveauer af musikalsk detalje med lav forvrængning - de sædvanlige dome cavitation-effekter undgås helt

Dobbeltring radiator - Missionens eksklusive 'ring dome' bruger et vævet tekstilmateriale dannet i et dobbelt ring arrangement. Kombinationen af ​​tekstilkuppel og multi-ring surround anvender optimal stivhed til det maksimale udstrålende område.

Dobbelt baghulrum ikke-reflekterende design - modtryk fra membranen udluftes til et dobbelt bagerste hulrum, hvilket reducerer resonans og opretholder en bred arbejdsbåndbredde.

Basdrivere har Mission DiaDrive-system

Naturlig mellemtone kvalitet med fremragende bas, forbigående påvirkning, leveres af en sømfri krummet kegle, der er formuleret af en blanding af blød masse og akrylfiber specielt designet til mellemstang klarhed og klarhed.

DiaDrive-dobbeltkegeldesign

Bagside af den krumme, forreste kegle er en stiv, konisk understøtning med øget kontaktområde med stemmespolen for enestående forbigående påvirkning.

Båndlignende slotportdesign

Det nye slotport design indeholder ribben for at forbedre luftstrømmen og undgå 'chuffing', som ofte høres fra basrefleks-porte. Resultatet er forbedret ydelse med lav frekvens med lavere forvrængning.

Topplade af aluminium

Inkluderingen af ​​top- og bundplader af aluminium i skabet giver ikke kun et attraktivt højteknologisk udseende til højttalerne, men forbedrer også lydkvaliteten.

Den ekstra masse og stivhed reducerer resonans fra skabets vægge, sænker farve og forvrængning.

Gulvstående højttalere bruger forlængelsen af ​​bundpladen for at forbedre stabiliteten med tæppepiercingsspidser.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Mission
Vægt 19.5000
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 88 dB
Impedans 8 Ohm
Frekvensomfång 44Hz - 24kHz
Bass extension 38Hz (-6dB)
Diskant 1.5" Textile Ring Dome
Bas/Mellanregister 6.5" Long Fiber Composite Cone
Högtalaranslutning Single-wire
Mått (HxBxD) 32 x 22 x 30.5 cm