Densen B-800 MK3 Black (DEMO) OUTLET

Densen B-800 MK3 Black (DEMO)

Densen B-800 MK3 Black (DEMO)

Lagerstatus: På lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 1 time and 30 minutter!


Pris: 9.499 kr

Special Price 3.799 kr/StkDa Densen lancerede sin B-800 FM-tuner, blev det en øjeblikkelig hit, der modtog flere priser i årenes løb og blev et hit for Densen. I generation 2 blev B-800 opgraderet med RDS. Nu med 3 generation har Densen forbedret designet på flere vigtige områder for at perfektionere ydeevnen endnu mere.
+ -


Da Densen lancerede sin B-800 FM-tuner, blev det en øjeblikkelig hit, der modtog flere priser i årenes løb og blev et hit for Densen. I generation 2 blev B-800 opgraderet med RDS. Nu med 3 generation har Densen forbedret designet på flere vigtige områder for at perfektionere ydeevnen endnu mere.

Som sædvanligt for et Densen-design er alt designet inhouse af Densen, og der er ikke brugt nogen ekstern konsulent. Dette er en del af en klar strategi for Densen om at have alle kompetencer i hus.

I B-800mk3 er frontenden et helt nyt design, som er håndkalibreret, før hver enhed forlader Densen-fabrikken. Desuden kan brugeren kalibrere frontenden i 2 trin for at matche den perfekt til forskellige signalniveauer.

Internt er indgangen indkapslet for at undgå højfrekvensinterferens med de sarte lydkredsløb. Strømforsyningen indeholder en depottransformator, og Densens egne kondensatorer med en samlet kapacitet på 20.000uF, hvilket gør B-800mk3s strømforsyning temmelig usædvanlig for en tuner. Derudover indeholder B-800mk3 muligheden for opgradering med Densens DNRG ekstern strømforsyning.

B-800mk3 indeholder muligheden for at opgradere med et DAB-modul, men Densen har dog besluttet ikke at lancere et sådant modul i øjeblikket, da Densen-leder Honcho Thomas Sillesen ganske enkelt ting DAB lyder til dårlig ..

Set udefra kan B-800mk3 give indtryk af en simpel tuner med en let brugergrænseflade, men under huden indeholder B-800mk3 flere avancerede funktioner, der giver brugeren mulighed for at justere søgeniveauet for at vælge det minimale signalniveau kvalitet på stationer, tuneren skal stoppe ved, og DX / lokal justering og forstærkningsniveau på frontendens input. De fleste af disse funktioner kan justeres på bagsiden af ​​B-800mk3, da fronten kun indeholder de primære justeringer. Imidlertid justeres forstærkningen af ​​frontenden af ​​Densens unikke Gizmo-fjernbetjening.

Da Densen selv har designet alt i B-800mk3, kan softwaren opgraderes, hvis funktionen til B-800mk3 ændres.

De analoge stadier har haft Densens stærke fokus, og som sædvanligt for et Densen-design er de klasse A-faser uden overhovedet nogen feedback. Sammenlignet med de tidligere inkarnationer af B-800, forbedres de nye kredsløb yderligere, og som et resultat har B-800mk3 en endnu mere gennemsigtig og dynamisk lyd end de ældre inkarnationer, mens den bevarer det stærke detaljeringsniveau, præcise lydbillede og generelt musikalsk præstation.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Densen
Vægt 10.0000