Densen B-800+ Albino (DEMO) OUTLET

Densen B-800+ Albino (DEMO)

Densen B-800+ Albino (DEMO)

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 19 timer and 7 minutter!


Pris: 8.999 kr

Special Price 3.799 kr/StkAlle fortalte os, "bare lav en tuner og lad os have et komplet system". Kompromis har dog aldrig været et ord i Densen-ordforrådet
+ -


Alle fortalte os, "bare lav en tuner og lad os have et komplet system". Kompromis har dog aldrig været et ord i Densen-ordforrådet, og vi husker alle, at vi hørte på radio de sene aftener i vores ungdom og opdagede ny musik. Det gjorde hele projektet til en udfordring, og allerede tidligt i projektet vidste vi, at vi var på noget specielt, da vi sammenlignede tuneren med en vel respekteret referencetuner, og før den første lyd sagde vores hoved honchos kæreste; ”Der er ingen forskel i tunere”, men efter 5 minutter sagde hun, ”jeg vidste ikke, at der kunne være så stor forskel”….

B-800 er hyperfølsom og indstiller sig på endda på relativt svage stationer. Med udgangspunkt i frontpanelet har B-800 kun meget få funktioner, men på bagsiden af ​​B-800 er kontakter til bred / smal og indstillingsfølsomhed, hvilket gør det muligt at bruge B-800 på næsten alle kanaler.

B-800's lydfaser er lavet uden kompromis, og avanceret klasse-A ikke-feedback-lydfase, kombineret med lasertrimmede modstande, kondensatorer og transformatorer, gør B-800-lyden ekstremt åben, dynamisk og detaljeret, mens den bevarer en sød og engagerende lyd.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Densen
Vægt 10.0000