Tannoy Platinum B6 Black Demo Demo lager

Tannoy Platinum B6 Black Demo

Tannoy Platinum B6 Black Demo

Lagerstatus: 2 på lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 1 dage, 15 timer og 20 minutter!


Pris: 2.199 kr

Special Price 1.299 kr/StkPLATINUM B6 tilbyder enestående ydelse og værdi. Perfekt til små til mellemstore værelser, der er fremragende, når pladsen er trængende. Disse visuelt slående og perfekt proportionerede højttalere leverer detaljeret naturlig lyd med slående klarhed, dynamik og stram bas.
+ -


PLATINUM B6-BL

PLATINUM B6 tilbyder enestående ydelse og værdi. Perfekt til små til mellemstore værelser, der er fremragende, når pladsen er trængende. Disse visuelt slående og perfekt proportionerede højttalere leverer detaljeret naturlig lyd med slående klarhed, dynamik og stram bas. Med hver detalje i sin ydeevne, der er analyseret og perfektioneret, vil PLATINUM B6 levere bedst i klassen ydelse.

 

Kvalitetskomponenter

PLATINUM B6 neodymium soft dome tweeter er konstrueret til tolerancer, der generelt findes på meget dyrere højttalerkonstruktioner, hvilket resulterer i imponerende top end extension og en naturlig, rummelig lyd. Det specielt fremstillede papir- og kompositmateriale mellemtone- / bas enhed er lette og stive, hvilket giver uovertruffen artikulation og uberørt ydeevne. Det bagportede kabinet er robust bygget og med guldbelagte terminaler af høj kvalitet.

 

Slank æstetik

PLATINUM B6 rene linjer, børstet aluminiumsbeklædning og valg af finish komplementerer en lang række boliger og indretning. Kabinettet har omfattende indvendig afstivning og kvalitetsfinish.
De glat profilerede kegler har ingen støvhætter, der forbedrer spredningen og tilbyder nøjagtig mellemtone-reproduktion.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Tannoy
Vægt 5.0000
Känslighet 86 dB (1 W @ 1 m)
Impedans 8 Ω
Frekvensomfång 50 Hz – 20 kHz (-6 dB)
Recommended amplifier power 20 – 80 W
Diskant 1" coated silk dome
Bas/Mellanregister 6.5"
Power 40 W continuous, 160 W peak