Mission LX-3D MKII Kompakt højttalere

Mission LX-3D MKII

Mission LX-3D MKII

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 15 timer and 5 minutter!


2.199 kr /Sæt


Mission's LX-3D MKII er surroundhøjttalere, der er bygget til hjemmebiografsystemer. De har en 4 ”basdriver parret med en 25 mm mikrofiber dome-diskanthøjttaler for at producere en komplet lyd med dybde og dynamik.

* Påkrævede felter

+ -


Mission's LX-3D MKII er surroundhøjttalere, der er bygget til hjemmebiografsystemer. De har en 4 ”basdriver parret med en 25 mm mikrofiber dome-diskanthøjttaler for at producere en komplet lyd med dybde og dynamik. De er blevet opgraderet som en del af Mission's nye LX Mk2-serie.

LX3D placering

LX3D MkII surroundhøjttalere er fleksible med deres installation. De kan monteres på væggen højt med den skrånende ledeplade, der retter lyden nedad, eller de kan placeres oven på dine almindelige højttalere med lyden, der skyder opad.

Uanset hvad du beslutter dig for, kan du få den ekspansive og fordybende lyd fra hjemmebiografen, den perfekte tilføjelse, når du kører Dolby Atmos. Men selvom du ikke har et Dolby Atmos-, DTS: X- eller Auro 3D-system, er disse højttalere stadig ideelle som bageste surroundhøjttalere. Monter dem over hovedhøjde eller bag din lytteposition.

LX Mk2s opdaterede teknologi
LX3D-MKII bruger ligesom resten af ​​LX MKII-serien teknologi udviklet fra Mission's dyrere og avancerede ZX- og QX-modeller. Denne teknologi er brugen af ​​'kamtand' -tander, der er tilføjet omkring driverne for at hjælpe med at sprede uønskede refleksioner, hvilket resulterer i en renere, effektiv og mere naturtro lydkvalitet.

LX MKII-drivere
LX-3D MKII bruger en let 25 mm mikrofiber dome diskanthøjttaler parret med en neodymmagnet for maksimal magnetisk kraft i et lille rum. Sammen producerer de skarpe og forbigående højder.

For mellem / lavt benytter LX3D-Mk2 en 4 ”avanceret dobbeltlagsfiberbasdriver, der udfører fremragende selvdæmpning og har et meget højt forhold mellem stivhed og masse. Det bruger også en sømløs krøllet membran i stedet for en kegle og hubcap, som er en ny version af DiaDrive fra Mission, der bruges resten af ​​LX MKII-serien.

LX MK2-kompatibilitet
Disse højttalere, når de er bedst, når de matches med andre højttalere fra Mission LX MKII-serien. De er alle bygget med den samme teknologi for at holde de samme lydegenskaber og er designet med de samme intentioner i tankerne for at give et stilfuldt lydende hjemmebiografsystem til en budgetpris. LX-3D MkII-højttalerne fås i valg af Walnut Pearl, Lux Black eller Lux White. De matcher andre LX MKII-modeller, hvis du har dem og passer til de fleste hjemmedekorer.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Vægt 3.0000