Wharfedale Diamond A1 Wharfedale

Wharfedale Diamond A1

Wharfedale Diamond A1

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 15 timer and 57 minutter!


5.499 kr /Sæt


Wharfedale Diamond A1 er aktive trådløse højttalere, der bruger en separat kontrolhub til at håndtere strøm og input. Der findes mange trådløse højttalere på markedet, men de fleste andre kræver et kabel til at forbinde den aktive højttaler til passive.

* Påkrævede felter

+ -
  • Integrerad förstärkare

  • Bluetooth Aptx

  • Optical/Coax input

  • 2x RCA input

  • Trådløs HUB

  • Remote

  • Soft-dome tweeter

  • Kevlar element

  • Fylligt ljud


Wharfedale Diamond A1

Wharfedale Diamond A1 er aktive trådløse højttalere, der bruger en separat kontrolhub til at håndtere strøm og input. Der findes mange trådløse højttalere på markedet, men de fleste andre kræver et kabel til at forbinde den aktive højttaler til passive.

 

Trådløs H1 Hub

Wharfedales Diamond Active-højttalere bruger den trådløse hub H1 til at transmittere venstre og højre kanal til den respektive højttaler. Det betyder, at de ikke er bundet sammen og derfor kan placeres hvor som helst i et rum. Hver højttaler i A1-systemet er drevet af sin egen 50W forstærker, hvilket resulterer i en stabil og fuldt optimeret stereolyd.

H1 Understøtter både 2,4 GHz og 5,8 GHz frekvensbånd, og kan skifte imellem dem, for at opretholde en stabil højttalerforbindelse. Højttalerne skal holdes inden for en 20 m radius af hubben og i nærheden af en stikkontakt.

 

Input

Der er et alsidigt udvalg af indgange at vælge imellem. Der er digital optisk og koaksial og to RCA-phono indgange til analoge kilder. Der også Bluetooth aptX så du let kan spille trådløst til dem. Højttalerne kan prale med intuitive funktioner, herunder basjustering og en monotilstand, som giver højttalerne mulighed for at blive placeret i forskellige rum og fungere som et multirumssystem.

 

Højttalerenheder i højeste kvalitet

Wharfedale A1 bruger bas/mellemtone enhed af vævet Kevlar, kombineret med en 25mm stofdome diskant som teknisk udspringer fra den anmelderroste Diamond 200 serie. Diamond Active-højttaleren har også fået et specifikt optimeret delefiltersystem, der arbejder for at give en fordybende, dynamisk og sammenhængende lyd.

 

Design

Hvis du har set et par højttalere fra Diamond 200-serien, så vil du bemærke designlighederne. F.eks. de sølvfarvede ringe om enhederne. Dog har A1 fået nye afrundede kabinetter. Wharfedale A1 og A2 leveres i sort 'læder' finish, med enten højglans sort eller blankhvide frontbaffler.Produkt anmeldelser


 "A system built around the A1s is invariably going to be neater and simpler than a traditional hi-fi set-up. While the A1s aren’t purveyors of the chirpiest sound they remain an option to take seriously."
Wharfedale A1, What Hifi - Awarded 4 stars

 "...these speakers combine high-tech versatility with the kind of refined, enjoyable sound quality that can deal with the most eclectic of tastes. If you want to cut the cables without compromising on audio quality, then the Wharfedale Diamond A1 are a great choice."
Wharfedale A1, Expert reviews - Awarded 4 stars
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Wharfedale
Vægt 18.8000
Typ 2-vägs aktiv trådlös stativhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Frekvensomfång 55Hz – 20KHz
Bass extension 50 Hz
Diskant 1x 25mm Soft Dome Tweeter
Bas/Mellanregister 1x 130mm Woven Kevlar Woofer
Mått (HxBxD) 315 x 220 x 186 (mm)
effekt 100 watt
Bluetooth ja
Sampling Frekvens Up to 24bit / 96kHz
Input Sensitivity 350mV