Marantz Melody X (M-CR612) Marantz

Marantz Melody X (M-CR612)

Marantz Melody X (M-CR612)

Lagerstatus: Ukendt leveringstid


5.499 kr /Stk


Afløseren for den legendariske M-CR611 - Nu med HEOS og multiroom! 


Årets kompaktanlæg 2019-2020:


"Ved at kombinere stil og enkel betjening med fleksibilitet og slående ydeevne har Marantz 'Melody'-seriens kompakte systemer længe tiltrukket rosende ord og M-CR612, eller 'Melody X', er den bedste endnu. Melody X fås i enten blank-sort eller klassisk Marantz-champagneguld og kombinerer cd-afspilning, netværksmusik og streamingtjenester inklusive Spotify, TuneIn Radio, Tidal, FM / DAB + radio og med både analoge og digitale indgange kan du endda bruge den til at forbedre dit tv’s lyd. Den er også kompatibelt med HEOS, så den kan bruges som en del af et trådløst multiroom-lydsystem og kan endda være stemmestyret ved hjælp af Amazon Alexa, Google Assistant eller Apple Siri. Med muligheden for at køre to par højttalere med separate volume kontrol eller fordoble strømmen til et par højtalere, har du et bemærkelsesværdigt fleksibelt og fremragende lydende kompakt system. "

* Påkrævede felter

+ -


  • Testvinder ★★★★★

  • DAB+ Radio

  • Internet Radio

  • CDafspiller

  • Streaming (Spotify, TIDAL, Deezer m.fl.)

  • Forstærker

  • 2x60watt eller 4x30watt

  • AirPlay 2

  • Google Assistant Ready

  • Amazon Alexa Ready


Melody X er efterfølgeren til de enormt populære modeller MCR610 og MCR611, og har fået et seriøst ansigtsløft på lydsiden samt teknologi siden. Melody X er udstyret med den nyeste multirums løsning fra Marantz i form af HEOS, som byder på en lang række streaming tjenester fra Spotify, TIDAL, Deezer m.fl.

 

Udover de nyeste streaming tjenester er den også udstyret med muligheden stemmestyring, så har du i dit hjem Google Home Hub eller GOogle Assistant enheder, så kan du bede dem om at betjene Melody X forstærkeren.

 

Melody X bærer sit navn med rette, for det lille anlæg understøtter et sandt overflødighedshorn af nye og traditionelle medier. Radiolytningen kan klares både analogt og digitalt, takket være indbygget FM- og DAB-tuner. Og din eksisterende musiksamling kan afspilles på det indbyggede cd-drev.Det bærende er imidlertid netadgangen, som både kan ske med kabel og trådløst. Internettuneren giver adgang til tusinder af radiostationer fra hele verden. Via DLNA-funktionen kan du afspille musikfiler fra husets computere og netværksdrev, og med den indbyggede streamingtjenesten Spotify Connect kan du vælge og vrage mellem 20 millioner musiknumre direkte fra fjernbetjeningen. Endelig kan du spille musik fra dine mobile enheder via AirPlay og Windows 8/RT. USB-stikkene på fronten og bagsiden understøtter desuden både iPhone, iPod og USB-hukommelsesnøgler.

 

Bluetooth er naturligvis også en mulighed på MCR612, hvilket gør den enorm alsidig, da du dermed også kan streame alt indhold fra din iPhone, Android telefon eller Windows Phone.

 

Skulle alt dette alligevel ikke række til dit behov, er anlægget forsynet med to analoge og 2 optiske digitalindgang, så du kan få lyden fra spillekonsol, tv og pladespiller (via ekstern RIAA) ud gennem højttalerne. Der er to sæt højttalerudgange, samt udgang for aktiv subwoofer.

 

Der medfølger selvfølgelig en fjernbetjening til M-CR612, men de fleste vil sandsynligvis vælge at installere HEOS(iOS og Android) på deres smartphones eller tablets, eller vælge at tale styre den via Google Assistant.

 

Den analoge udgang er en preout og er derved volume reguleret, hvilket giver dig mulighed for enten at sætte et par aktive højttalere på, eller en effekt forstærker i tilfælde af du skulle ønske lidt flere krafter i M-CR612.

Højdepunkter

■ 60W x 2ch (6 ohms), eller 4x 30W med speaker A/B med individuel volume styring.

 

■ Afspiller CD, WMA/MP3 /CD-R/RW) og er udstyret med en FM og DAB+ Radio tuner.


■ Afspil sange fra Internet Radio, Spotify, TIDAL, Amazon Prime eller fra din smartphone via DLNA, AirPlay 2 eller Bluetooth.


■ Stemmestyr din Melody X via enten Siri, Alexa eller Google Assistant.


■ Indbygget bluetooth og WiFI 2.4/5Ghz Dual Band Support


■ Stærkt opgraderet netværksstabilitet.


■ Melody X kan opdage signal på din TV indgang og kan nemt lære din TV remotes kode, så Melody X skruer op og ned sammen med TV'et.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Marantz
Vægt 5.0000
Forstærker type Klasse D
Radio type FM/DAB+/Netradio
effekt 2x 60W / 4x 30W
Analoge linjeindgange 1x RCA
Digitale indgange 2x Optisk
pladespiller indgang nej
line out Ja
Pre out Ja
sub udgang Ja
høretelefonudgang Ja
Bluetooth ja
WiFi ja
Airplay ja
Fjernbetjening ja app og remote
Højt. tilslutning (hvor mange sæt) 2
cd drev type Skuffe
Trigger funktion nej
Frequency response (Line) 10 Hz-40 kHz
Mål HxBxD 28.0 x 30.3 x 11.1 cm
Max. Power Consumption 55W
Standby Power Consumption 0.3W
HDMI Nej
Lossless Formats FLAC HD 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 192/24
Lossy formats MP3 / WMA / AAC
Bi.Amp drive Ja