Kimber 8PR Kimber

Kimber 8PR

Kimber 8PR

Lagerstatus: Mere end 3 på lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 20 timer and 52 minutter!


Pris: 229 kr

Special Price 119 kr/MeterKimber Kable’s 8PR kabel er konstrueret med 8 brune og 8 sorte high-purity kobber i en 8 + 8 snoning. Denne teknik sikrer yderst solide egenskaber, der afviser udefrakommende støj takket været netop snoningteknikken.

+ -


  • Polyethylene dielectric
Kimber Kable’s 8PR kabel er konstrueret med 8 brune og 8 sorte high-purity kobber i en 8 + 8 snoning. Denne teknik sikrer yderst solide egenskaber, der afviser udefrakommende støj takket været netop snoningteknikken. Kablet spiller ´full-bodied´ og er yderst velegnet til basområdet i et biwire højttaleresystem og kan med fordel kombineres med 4PR i sådanne systemer, hvorved grebet om basområdet bliver yderst solidt.

Kablets lydkarakteristika er intet mindre end fremragende til prisen. Graden af opløsning fås næppe bedre til prisen og kablets unikke spillestil, der på glimrende vis formår at flytte fokus hen på det musikalske indhold er skelsættende i prisklassen.

Kablet yder et sikkert greb om dybbasområdet og dette skaber solide forudsætninger for et roligt og og dybt stereoperspektiv. En anden force er kablets evne til at ekspandere dynamisk, når det musikalske indhold fordrer det. Dette understreger det musikalske indholds troværdighed og sammen med kablets letflydende natur er enhver køber sikret en gengivelse, der ikke blot på papiret er glimrende, men som også i praksis underholder og skaber synergieffekter.

Tilbyder vi ikke den længde du ønsker, så kontakt os, så opretter vi den som vare her på webshop.Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Kimber Kable
Vægt 0.0000