Densen OxygenCast V1 Densen

Densen OxygenCast V1

Densen OxygenCast V1

Lagerstatus: På lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 14 timer and 42 minutter!


14.999 kr /Stk


Densen har i årevis arbejdet med streamingløsninger, men har over tid fundet ud af, at den virkelige udfordring ikke er at lave WIFI-modtageren, men at sikre sig, at software forbliver ajour og ud fra et synspunkt på lyen: undgå WIFI-interferens indeni kabinetet og vigtigst af alt, sikre overlegen lydkvalitet. Ud af dette kom ideen om at bruge en ekstern WIFI-kilde i stedet for at installere højfrekvensmodtageren tæt på følsomme lydkredsløb inde i kabinetet. Ved hjælp af GOOGLE CAST-modtageren, Densen
OxygenCAST har en dedikeret Densen CAST strømforsyning, som er en ekstrem lav støj-PSU, for at sikre, at GOOGLE CAST har perfekte arbejdsforhold. Densen OxygenCAST har desuden en dedikeret optisk indgang, hvilket gør det muligt for GOOGLE CAST at yde det bedst med den højest mulige datakvalitet.


Chromecast Audio medfølger ikke

* Påkrævede felter

+ -


Oxygen CAST streamer har en overdreven / for stor strømforsyning, der indeholder en 90VA transformator af høj kvalitet og en massiv kondensatorbank på i alt 160.000 mikrofarader, hvilket svarer til eller endda overskrider mange integrerede forstærkerens strømforsyninger. Denne enorme kapacitetsevne - der bruger specialdesignede kondensatorer, der er specifikke for det kredsløb, der er i brug - bruges sammen med syv individuelle strømforsyninger / ensrettere.

Kompatibel med Google Cast. Google CAST-eksterne modtagermodul har gjort det muligt at isolere vigtige og delikate signalkredsløb fra interferens, mens der er anvendt yderligere støjkontrolforanstaltninger til de forskellige kredsløbstrin. Brug af Google CAST-teknologi giver fordele med hensyn til kompatibilitet ved at undgå de problemer, der kan opstå, når proprietær software bliver uforenelig med de store telefon- og computerselskaber, der ofte frigiver opgraderinger. Derudover muliggør det separate opgraderinger hen af vejen.

Oxygen CAST streamer har et CAST USB-stik, en TOSLINK digital indgang og stereoanaloge udgange via RCA-stik. Den analoge fase af Oxygen CAST er et klasse-A diskret design “ved hjælp af ultrasnelle transistorer”. Systemtilpasningsevne tilgodeses ved hjælp af en switch med lav / høj forstærkning, mens niveaukontrol muliggør direkte forbindelse til en effektforstærker (eller integreret forstærker, selvfølgelig). Densen siger, at den indbyggede digital-til-analog-konverter (DAC) er kompatibel med opløsninger op til 24-bit / 192 kHz og er fuldt opgraderbar via fremtidige Densen-design, når de bliver tilgængelige.

I Oxygen CAST har Densen undgået brugen af ​​et display med den begrundelse, at de fleste brugere, hvis ikke alle, henviser til deres smart enhed / tablet for alle nødvendige oplysninger. Dette har frigjort omkostninger, som er blevet kanaliseret mod forbedret kvalitet (et eksempel er højkvalitets 4-lags kredsløb) og implementering af kredsløbsforfininger, der inkluderer signalvejeoptimering.

Densen Audio Oxygen CAST streamer er fremstillet i Danmark.

 

Google ChromeCast Audio medfølger ikke
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Densen
Vægt 10.0000
Digitale indgange 1x Optical
Bluetooth nej