Densen FabelDAC Densen

Densen FabelDAC

Densen FabelDAC

Lagerstatus: Håndbygges på ordre - ca. 30 dages leveringstid

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 15 timer and 15 minutter!


3.999 kr /Stk


FabelDAC er designet til at blive monteret i det surround board slot der er på bagsiden af Densens B-110/B-130/B-150/B-175/B-250 og B-275.
+ -


  • 2x coaxial input

  • 24 bit/192KHz

FabelDAC er designet til at blive monteret i det surround board slot der er på bagsiden af Densens B-110/B-130/B-150/B-175/B-250 og B-275.

 

Based på den kommende B-420XS CD Afspiller, lancerer Densen nu den nye FabelDAC indbygnings DAC, der kan indbygges I Densens eksisterende program af integrerede og for-forstærkere.

 

Fra FabelDAC går et fladkabel til DP Stikket internt i Densen forstærkeren, og man bruger på den måde stikket til RIAA boardet til FabelDACen. Det vil sige til strømforsyning og til at sende audiosignalet ind i forstærkeren.

 

Ved at lave FabelDACen til en indbygningsDAC sparer ejeren omkostningerne til kabinet og betaler kun for den selve DACen og man sparer signalkabel mellem DAC og Forstærker, og får en betydelig kortere signalvej.

 

FabelDAC har 2 indgange, som man kan vælge mellem, på en omskifter på bagpladen.

 

De digitale indgange er SPDIF coax indgange, som sikrer en excellent ydelse, med digitale kilder med coax digitale udgange, som f.eks Sonos afspillere og Logitec Squeezebox.

 

FabelDAC er på alle områder optimeret for perfekt performance. Det avancerede 4 lags teflon print indeholder blandt andet et skærmlag, der sikrer DAC og signal mod indstråling. De analoge trin, benytter Densens unikke modkoblingsfrie Klasse A teknologi. FabelDAC er baseret på DACen der benyttes i Densens nye B-420XS CD afspiller. Der er lagt et stort arbejde i at optimere signalvejen, så den er så kort som muligt, for at sikre så lidt negativ indflydelse på signalet som muligt.

 

Densens udviklingsteam har fokuseret på at skabe en DAC der ikke kun sætter nye standarder for prisklassen, men er I stand til at spille musik på en måde, der tillader lytteren at fokusere på musikken og glemme teknikken.

 

I FabelDAC er ikke kun de digitale og analoge trin perfektioneret. Strøm forsyningen er også perfektioneret. Den baserer sig grundlæggende på den strømforsyning der er forberedt til RIAA tilslutning I alle Densen produkter. Det vil sige en strømforsyning der er optimeret til fintfølende trin der skal have en støjfri forsyning. På selve FabelDAC sidder der yderligere reguleringer, så DAC og de enkelte analog trin har separate forsyninger, for at undgå interferens, og sikre at hver enkelt trin fungerer optimalt.  

 

FabelDAC benytter sig af de bedste komponenter I hele designet. Det indbefatter custommade kondensatoer, Vishay metalfilm modstande, goldbelagte RCA bøsninger med direct forbindelse til printet, og højkvalitets film kondensatorer.

 

Selve DACen er en ny type 24 bit/192Khz converter, der er monteret under en skærm box, for at undgå digital interferens med analog trinnene.

                                                         

Lydmæssigt er FabelDAC transparent, dynamisk, præcis, engagerende, musikalsk korrekt med et præcist stereoperspektiv, og evnen til at skabe en gengivelse så god, at man glemmer man lytter til en digital kilde. Prisen for FabelDAC er kr 3495,- Incl i prisen er montering hos Densen. I forbindelse med monteringen, vil ens forstærker blive gennemmålt og om nødvendigt kalibreret igen.

 

Som altid for et Densen produkt, er mottoet: Livet er for kort til kedelig Hi-Fi !
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Densen
Vægt 0.0000
Kategori dold DAC till Densen B-110, B-130, B-150, B-175, B-250 och B-275
Digitale indgange 2x koaxial
DAC type 24 bit/192KHz
Øvrigt Utgångssteg: en icke-återkopplingsdesign utan lokal eller global feedback.