Densen B-440XS Densen

Densen B-440XS

Densen B-440XS

Lagerstatus: Håndbygges på ordre - ca. 30 dages leveringstid

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 15 timer and 54 minutter!


29.500 kr /Stk


-440 er Densen’s nye referenceklasse CD-maskine., hvor alle sejl er sat for en formidling i den absolutte luksusklasse, hvor den indlejrede musikalske integritet er drevet ud i det ekstreme.

* Påkrævede felter

+ -


  • Modificeret CD-afspiller

  • 6 watt Klasse A konstruktion

  • DAC Funktion

  • Clockcontroller

  • 1x Coaxial input

  • 1x SPDIF input

  • 2x RCA

  • 1x BNC

  • 1x Denlink

Musikalsk ‘nirvana’
B-440 er Densen’s nye referenceklasse CD-maskine., hvor alle sejl er sat for en formidling i den absolutte luksusklasse, hvor den indlejrede musikalske integritet er drevet ud i det ekstreme.

Gengivelsen er præget af komplet og skelsættende autoritet, millimeternøjagtig aftegning af lyttevinduet, et nærmest sensationelt dynamisk potentiale og en ekstravagant sprudlende spillestil. Dertil skal lægges en detaljeformidling, der helt selvfølgeligt graver selv de mest fine af slagsen frem, og præsenterer dem på en kulsort baggrund, og dertil føjer en samtidig forbilledlig holografisk indsigt med uovertruffen 3-D virkning.

Med B-440 har Densen begået en genistreg, og sat vægt bag deres lydfilosofi’s styrke og har derved sikret en afspiller, hvori al musik uigenkaldelig vækkes til live og formidles med et sprudlende nærvær af en anden verden og en sammenhængskraft, der hører til iblandt cremen af cremen.

Digitale lækkerier
Densens nye serie af CD-maskiner er en opvisning i fuldkommenhed i både teknologisk og lydmæssig henseende. CD-maskinerne er endda fuldt opgradérbare, således at man kan starte med en og senere opgradere den til en B-420 eller B-440 til yderst konkurrencedygtige priser. Derned er en en investering i en Densen CD-maskine en sikker langtidsinvestering i ægte vellyd.

Densen’s nye CD serie er skabt ud fra ønsket om at skabe skelsættende musikalske oplevelser i det daglige og målet om at drive bådepris/kvalitetforholdet og lydegenskaberne til nye højder. Den nye serie overgår de anmelderroste tidligere modeller B-400+ og B-400XS til trods for en lavere start pris.

Dette giver en god indikation af hvor meget value-for-money disse 3 CD-maskiner kan tilbyde. At Hififreaks tilmed har kunnet sænke prisen yderligere, gør det blot endnu mere udtalt og indlysende.

Sublim teknik og enestående intens og begejstrende lyd
Densens nye CD-maskiner er spækket med velgennemtænkt teknologi, der tjener én eneste hensigt, nemlig den begejstrende og intense formidling af musik. For at opnå dette mål har Densen i arbejdet med de nye CD-maskiner på fornemste vis udvalgt de aspekter på teknologisk niveau, der særligt bidrager til opnåelse af den begejstrende gengivelse. Densen har derfor valgt at basere sine CD-maskiner på yderst stærke strømforsyninger, der faktisk er store nok til at kunne sidde i en effektforstærker. Dette udmønter sig bl.a. i overlegen autoritet og fundament i gengivelsen. Dernæst er selve udgangen baseret på en 6 watt klasse A forstærker, hvilket medvirker til at alle de små detaljer i musikken formidles delikat, naturligt og yderst velopløst. Selve Dac’en er af 24 bit typen , der er afskræmet efter alle kunstens regler, således at digital interferens ikke forplanter sig til de analoge kredsløb. Dette sikrer bl.a. en forbilledlig afklarethed i lydbilledet. Selve drevet er modificeret af Densen med en clock kontrol, der muliggø,r at hovedprintet kan styre system clock’en således at jitter undgås. Sidst men ikke mindst er CD-maskinerne udstyret med Densens egen software, der både styrer selve drivet og interaktionen med system remoten (Gizmo)og display’et.

Men den virkelige præstation ligger i Cd-maskinernes fænomenale lydgengivelse. Du får I disse CD-maskiner en musikformidler i absolut topklasse og for B-440’s vedkommende i referenceklassen. Lyden er præget af klarhed, superdynamisk spillestil og med en fulstændig præcis og holografisk formidling af ‘soundstage’, hvortil endda skal bemærkes, at involveringsgraden tilhører state-of-the-art. Derfor er disse CD-maskiner også intense og medrivende at lægge øre til hver eneste dag og til al musik. De vækker musikken til live og tilfører musikken ægte begejstringsfaktor. Intet mindre kan gøre det!
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Densen
Vægt 8.0000
Kategori CD-spelare
Forstærker type Utgångssteg: 6 watt Klass A kontruktion
Analoge linjeindgange 2x RCA
digitale udgange 1x Densen Denlink, 1x coax (BNC)
Fjernbetjening Densen, Gizmo kan tilbkøbes
D/A konverter (ja/nej) ja
opløsning (bit) 24 bit
cd drev type modifierad CD transport
afspilnings formater (CD,SACD osv.) CD
strømforsyning 300 VA, Kapacitet: 40.000 uF
Mål HxBxD 64 x 440 x 310 (mm)