Densen B-320+ Densen

Densen B-320+

Densen B-320+

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, December 6 hvis det er bestilt inden 2 dage, 10 timer og 30 minutter!


20.995 kr /Stk


Lyden fra Densen’s effektforstærkere er superhurtig og ultrapræcis og griber samtidigt fast i enhver højttaler og styrer og kontrollerer den med fast hånd således at musikken sættes fri - til glæde for lytteren.

* Påkrævede felter

+ -


  • Effektforstærker

  • 2-kanal

  • Bi-Wire udgange

  • 2x100W 8ohm/2x200W 4ohm

  • RCA inputEkstrem dynamik
B-320 er en markant forbedret version af den legendariske B-300 XS. Lydkarakteristikaene er indbegrebet af blitzschshnell hurtighed, gennengående autoritet og en yderst musikalsk spillestil, der binder den fornemme transparans og dynamiske spændstighed flot sammen i en fuldkommen ydelse, der endda tøjler enhver højttalerbelastning med allerstørste selvfølgelighed. Med sin 2 x 100 (8 ohm) og hele 2 x 200 i 4 ohm er der tilmed effektresserver nok til selv den mest krævende. Musikken leveres på en kulsort baggrund og detaljerne bare myldrer naturligt frem og rytmeområdet tilføres det spark, der skal til for at musikkens rytmeområde står stærkt i lydbilledet. Alt i alt giver B-320 en yderst helstøbt og emotionel gengivelse af al musik med suveræn autoritet og detaljerigdom. B-320 kan bi-wires og bi-ampes og er født med Den-Link tilslutning.

Effektfulde følelsesudbrud
Densen’s effektforstærkerserie består af 6 suveræne og perfektionerede effekttrin, der hver for sig repræsenterer og besiddder unikke lydkarakteristika og glimrende pris/kvalitetsforhold. Det designmæssige omdrejningspunkt er de smukke ‘slimlinede’ aluminiums kabinetter med samme dimensioner som Densen’s forforstærkere, tuner og Cd maskiner. Dette gør, at et Densen setup kan fremtræde hamonisk og uden at være dominerende i din stue på smukkeste og æstetiske vis.

Men bag det diskrete ydre findes teknologi, råstyrke og lydkvalitet i særklasse. De indre kvaliteter er således mindst lige så skelsættende som den yderst elegante ydre fremtoning.

Lyden fra Densen’s effektforstærkere er superhurtig og ultrapræcis og griber samtidigt fast i enhver højttaler og styrer og kontrollerer den med fast hånd således at musikken sættes fri - til glæde for lytteren. Derudover formår Densen’s effekttrin også at danne en kulsort baggrund bag musikken takket være fraværet af støj og langsommelighed, hvilket medvirker til at tydeliggøre, hvad der egentlig foregår i musikken. Effektforstærkerne har alle et helt usædvanligt godt mix af tonal afklarethed, dynamisk spændstighed og begejstrende spillestil, der gør det til en udpræget fornøjelse af lytte til al musik.

Alle Densen effektforstærkere leveres med Den-Link tilslutning og er forberedt for elektronisk delefilter (SAXO) i aktive systemer. På bagsiden er effektforstærkerene udstyret med en valgbar gain, der gør det muligt at samarbejde perfekt med enhver forforstærker og endda med CD maskiner med variabel output. Alle indgange og udgange er guldbelagte og modstande er Vishay metalfilm typer og printene udføres via robotter for opnåelse af en meget høj monteringspræcision.

Leveres narurligvis med livstids garanti for første jer.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Densen
Vægt 12.0000
Kategori Stereo effektforstærker
Forstærker type Klass A/B-konstruktion
effekt 4 ohm 2x 200 watt
Watt 8 ohm 2x 100 watt
Højt. tilslutning (hvor mange sæt) Anslutning för två par högtalare
strømforsyning 750 VA, Kapacitet 100.000 uF, Frekvensområde (+0 -3 db): 2 hz - 400 khz
Mål HxBxD 64 x 440 x 310 (mm)
Øvrigt Mulighed for elektronisk crossover (SAXO)
Ekstern Gain til justering mellem passive og aktive forforstærkere