Densen B-230Cast Densen

Densen B-230Cast

Densen B-230Cast

Lagerstatus: Håndbygges på ordre - ca. 30 dages leveringstid

Sendes Monday, March 8 hvis det er bestilt inden 1 dage, 17 timer og 8 minutter!


20.999 kr /Stk


Nu introducerer Densen B-230CAST, en ny high end forforstærker med indbygget musikstreaming og en attraktiv pris.

* Påkrævede felter

+ -


  • HighEnd for-forstærker

  • CAST-modul muliggør tilslutning af streamer (Fx. ChromeCast Audio, Triangle AIO osv.)

  • Håndbygget i Danmark

Densen har gennem årene produceret mange velansete forforstærkere, f.eks: DM-20, B-200, B-250 og B-275 for bare at nævne nogle få. Nu introducerer Densen B-230CAST, en ny high end forforstærker med indbygget musikstreaming og en attraktiv pris. B-230CAST bygger på mange af nyskabelserne fra B-275 Super Leggera forforstærkeren og tilbyder ydelse på et helt nyt niveau. B-230CAST er proppet med avancerede løsninger, som alle har det formål, at give dig endnu mere musikalitet for pengene.
Volumen kontrolleres af en ekstrem præcis dæmper, lavet af Vishay metalfilm modstande, som skiftes af relæer der styres af mikroprocessoren. Sammenlignet med de almindelige volumen-potentiometre der bruges, så tilføjer den processorstyrede dæmper stortset ingen støj og den har meget lav forvrængning - resultatet er en dæmper med intet mindre end 200 trin! Dette gør det muligt at justere volumen meget præcist (0,5dB) selv når lyden er så lav, så en almindelig volumenkontrol ville skabe ubalance imellem højre og venstre kanal. I forhold til de populære digitale volumenkontroller der bruges i mange forstærkere i dag, så er forskellen endnu større. Digitale volumenkontroller bruger typisk FETs til regulering, og de kan have op til 600 komponenter signalvejen på IC'et - derfor mangler de ofte den transparens og de fine detaljer, som B-230CASTs mikroprocessorstyrede dæmper har i spandevis.
B-230CAST har udvidelsesport til DP-07 MM RIAA modul. Det er også muligt at opgradere B-230CAST med DNRG, 1NRG eller 2NRG eksterne strømforsyninger for at højne lydkvaliteten endnu mere og virkelig opleve et betagende nyt niveau, når man lytter til musik.
Forstærkertrinnene er alle forfinede udviklinger af Class A design, som er blevet indkapslede på printkortet for at undgå unødig interferens fra andre komponenter. Output-delen er et dual mono design med en ekstraordinært stor kapacitet (90,000 uF), som ville gøre de fleste andre effektforstærkere jaloux. Den indeholder en seperat strømforsyning til alle de digitale kredsløb og seperate regulatorer til alle de digitale trin som f.eks: display, mikroprocessor og streamer. Strømforsyningen til audio-delen er enormt kraftig og har seperate regulatorer og kondensatorer for hver kanal.
Audiofil Google CAST streaming.
Google ChromeCAST receiveren i Densen B-230CAST har en dedikeret Densen CAST strømforsyning, som er en meget støjsvag strømforsyning der sikrer at GoogleCAST Audio har optimale forhold. Densen B-230CAST har en dedikeret optisk indgang, så GoogleCAST kan yde sit bedste, med den højeste datakvalitet. Densen har endda udviklet en dedikeret strømledning til tilkobling af GoogleCAST. Strømledningen er isoleret og skærmet for at undgå interferens og sikre optimal ydelse. Densen har udviklet et Toslink-kabel for et fuldendt setup - et kabel der er optimeret til forbindelsen imellem ChromeCAST Audio og B-230CAST.
En af de store fordele ved Densen B-230CASTs design er, at Densen ikke har lavet deres egen software. Det er et velkendt faktum, at High End firmaer tit har problemer med deres egen software, når computer- og mobilproducenter udgiver ny software som skal arbejde sammen med streaming softwaren i diverse produkter. Det digitale signal fra GoogleCAST bliver konverteret til analog af den indbyggede DAC i CAST forstærkeren. Denne DAC bygger på Densens erfaring med udvikling af DAC designs, som går helt tilbage til 1996, hvor Densen designede deres første DAC som et OEM produkt for et meget respekteret High End firma. CAST forstærkerens DAC understøtter op til 24/192 og håndterer derfor en højere opløsning end GoogleCAST kan levere - dette gør forstærkeren fremtidssikker i forhold til opdateringer af GoogleCAST. B-230CAST DACen har en gain selector, der sikrer høj opløsning når man indstiller gain fra lav volumen til fuld party mode! B-230CASTens DAC bruger en DAC chip der er indkapslet for at minimere interferens og optimere ydelsen. Den bruger dedikerede højtydende komponenter som Vishay metalfilm modstande og kondensatorer, nøje udvalgt for deres lydmæssige topydelse. Den analoge del er designet diskret, den bruger ultrahurtige transistorer og Class A design. DAC i B-230CAST naturligvis opgraderes hvis der er brug for det, uden at hele forstærkeren skal skiftes ud.
B-230CAST har et indbygget strømfilter, der ikke forhøjer impedansen på strømmen og derfor ikke sløver strømforsyningen, men samtidig sikrer at der ikke er vekselstrøm i jævnstrøms forsyningen. De to strømforsyninger er indkapslede for at undgå at vibrationer forstyrrer lydsignalet. Kondensatorerne i strømforsyningen er alle "Densen Cutsom Made Capacitors". De analoge trin er lavet med ultrahurtige transistorer, højkvalitets kondensatorer og Vishay metalfilm modstande. Densen har fokuseret på at lave signalvejen så kort som muligt og at holde den fra interferens fra hver del på printkortet. Alle komponenter er overflademonterede med en præcision på 0,02mm! Printet er Teflon isoleret, input-terminalerne er alle valgt udfra deres lydmæssige topydelse og de leder signalet fra kablet direkte til printkortet med bare en lodning. Loddematerialet er sølvbaseret og alle lodninger er lavet i en atmosfære af nitrogen for at undgå oxidering af lodningerne, som med tiden kan medføre dårligere lyd.
Som altid med Densen har lyden topprioritet og B-230CAST leverer en stærk musikalsk performance i bedste Densen tradition. Dynamik, transparens, fine detaljer, lydbillede, præcision og musikalitet er i højsædet og B-230CAST lader brugeren dykke ned i musikken og glemme alt om teknologi i deres søgen efter audiofilt nirvana.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Densen
Vægt 10.0000
Kategori Forforstærker
Analoge linjeindgange Line inputs: 4 sets + 1 tape loop
Digitale indgange 1x OPT