Cambridge Audio TVB2 (v2) Cambridge Audio

Cambridge Audio TVB2 (v2)

Cambridge Audio TVB2 (v2)

Lagerstatus: Ikke på lager


3.799 kr /Stk


Soundbar & Wireless Subwoofer
TVB2 (V2) opgraderer dit tvs lyd til uovertruffen højder, samtidig med at du får en utrolig musikafspilning takket være den samme højttalerteknologi, som vi bruger i vores bedste Hi-Fi-højttalere. TVB2 (V2) bygger på fundamentet, der gjorde vores originale soundbar til en favorit af både musik- og filmelskere med et raffineret design og forbedret lyd.

* Påkrævede felter

+ -


IMMERSIVE, ROOM FILLING SOUND

Med 120 W strøm, har TVB2 (V2) været konstrueret til dyb punchy bas, en detaljeret midrange og sprød diskant. Den patenterede BMR®-højttalerteknologi spredes lyden 180 grader, hvilket sikrer, at uanset hvor du er i rummet, og om du lytter til musik eller ser en film, nyder du en utrolig dyb oplevelse.
FÅ TILSLUTNING

TVB2 (V2) fungerer sammen med alle tv'er, så alle kan opleve den nedslående lyd. Du kan vælge mellem HDMI ARC, TOSLINK optisk digitalindgang eller en AUX-in analog indgang for at oprette forbindelse til dit sæt.

Og med tre HDMI 2.0-indgange - alle med 4k, HDR og 3D-gennemgang - kan du forbinde din satellitboks, spillekonsoller, smart tv-box eller anden enhed til TVB2 (V2). Alle dine medier kan modtage en lydopgradering.
TILFØJET TIL BASS

Den lydløse trådløse subwoofer, med 165 mm driver, er kode matchet til linjen, så der er ingen forbindelsesprocedure påkrævet. Bare sørg for, at den er tilsluttet, og den tændes med baren.
FILM ELLER MUSIK. ALTID STOR LYD

Med TVB2 (V2) har vi forbedret lyden til at levere skarp, klar dialog i film og fjernsyn, samtidig med at du tilbyder nøjagtig og underholdende musikafspilning.

Takket være TVB2 (V2)'s digitale kvalitetsprocessor med indbygget equalizer kan du vælge mellem 4 forprogrammerede lydtilstande, der optimerer lyden, afhængigt af om du nyder en film, tv eller bare lytter til en afspilningsliste via Bluetooth. Subwooferens bas kan også justeres til et passende niveau for dit hjem.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Cambridge Audio
Vægt 7.0000
Typ Soundbar m sub
Diskant 2 x 57mm (2.25’’) Balanced Mode Radiator (BMR) drivers
Mellanregister 2 x 57mm (2.25’’) Balanced Mode Radiator (BMR) drivers
Baselement 1 x 165mm (6.5’’) woofer
Mått (HxBxD) Soundbar: 880 x 74.5 x 46mm / Subwoofer: 180 x 364 x 278mm
Bluetooth Ja
Analoge linjeindgange 3.5mm
Digitale indgange 3 x HDMI 2.0 inputs / Optical
digitale udgange 1 x HDMI 2.0 output with ARC
Bluetooth ja
Fjernbetjening remote only