Cambridge Audio TV2 (v2) Cambridge Audio

Cambridge Audio TV2 (v2)

Cambridge Audio TV2 (v2)

Lagerstatus: Ikke på lager


2.299 kr /Stk


Soundbase med Bluetooth
Nogle siger, at hvis det ikke er gået i stykker, skal du ikke rette det. Vi siger, selvom det har vundet en What Hi-Fi? pris, vi kan gøre det bedre. Så du kan stadig forvente den rige, afbalancerede lyd og klarhed i TV2-mærket en, men med ekstra HDMI ARC, en 50% større forstærker, overlegen Bluetooth-kvalitet og flere EQ-indstillinger lige ved hånden. Men vi holdt en vigtig komponent det samme - prisen.

* Påkrævede felter

+ -


BMR® DRIVERS

Kan en kasse virkelig levere en bred, afbalanceret lydoplevelse? Vi ved det kan. De BMR®-drivere, vi bruger, er unikke, de bevæger sig i to retninger samtidigt, så fra en langt mere kompakt driver får du en enorm, perfekt afbalanceret og godt spredt lyd.
MALL BASE, BIG BASS

TV2 leverer exceptionel strøm fra en lille profil. Vi anbefaler at sætte tv'er op til 40 "direkte på basen. For større skærmstørrelser tjek vores TV5 eller skub TV2'en i en hylde af din medieenhed.

Subwooferen med nedadgående brænding leverer utrolig bas. Det holder også højttaleren sikker mod stød eller utilsigtet vandalisme - hvis du har børn eller kæledyr, kan du sætte pris på dette ...
FORBINDELSER

Stream via Bluetooth eller vælg en kablet mulighed fra HDMI ARC, TOSLINK Optical, RCA eller 3,5 mm Aux-in. Vi har også sat alle de kabler, du har brug for i kassen, så ingen sidste minut løber tilbage til forretningerne.
EQ-indstillinger

Vælg mellem 4 forskellige lydtilstande for at optimere lyden til dit valgte indhold: Film, Musik, TV og Voice.

Vi har også inkluderet justerbar basstyring på fjernbetjeningen, så du har styr på at øge basen, uanset hvilken tilstand du bruger.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Cambridge Audio
Vægt 6.0000
Typ Soundbase
Lådkonstruktion Basreflex
Diskant 2 x 57mm (2.25") Balanced Mode Radiator
Mellanregister 2 x 57mm (2.25") Balanced Mode Radiator
Baselement 1 x 165mm (6.5") subwoofer
Mått (HxBxD) 550 x 100 x 333mm
Bluetooth Ja
Analoge linjeindgange RCA / 3.5mm
Digitale indgange HDMI ARC / Optical
Fjernbetjening remote only
Øvrigt 4 EQ Settings - Movie, Music, TV and Voice