Audiolab MDAC Mini Audiolab

Audiolab MDAC Mini

Audiolab MDAC Mini

Lagerstatus: På lager


Pris: 3.299 kr

Special Price 2.299 kr/StkM-DAC mini er pakket med den bedste teknologi, og kan håndtere opløsninger op til 32bit / 384kHz med DSD-filkompatibilitet. M-DAC mini er kompatibel med næsten alle enheder, herunder Android, iOS, PC og MAC – og kombineret med trådløs Bluetooth streaming, har det aldrig været lettere at opleve Audiolabs energiske lyd.

* Påkrævede felter

+ -

        
PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

 • SABRE ESS 9018

 • IOS og Android-kompatibel

 • Mulighed for batteridrift

 • Separat høretelefonudgang

 • Bluetooth Aptx

 • Digital Loop

 • Optisk input/out

 • Coax input/out

 • USB A og micro input

 • RCA Out

 • DSD64/DSD128/DSD256

å baggrund af Audiolabs succes med M-DAC og M-DAC + har Audiolab lavet M-DAC mini!

Siden lanceringen af den originale M-DAC i 2011 har Audiolabs sortiment af selvstændige DACs opnået stor anerkendelse og en række priser fra respekterede lydblade over hele verden. Med sidste års ankomst af M-DAC+ og M-ONE udvidede Audiolab familien, ved at bygge på den samme prisbelønnede teknologi.

 

M-DAC mini er pakket med den bedste teknologi, og kan håndtere opløsninger op til 32bit / 384kHz med DSD-filkompatibilitet. M-DAC mini er kompatibel med næsten alle enheder, herunder Android, iOS, PC og MAC – og kombineret med trådløs Bluetooth streaming, har det aldrig været lettere at opleve Audiolabs energiske lyd.

Dens analoge og digitale forbindelser, herunder et kraftigt 6,3 mm hovedtelefonstik fuldender pakken af en DAC, der har en slående performance, men et minimalt ydre. M-DAC mini's avancerede kredsløb er anbragt i en formstøbt polypropylenkappe med en maskinbearbejdet aluminiums frontplade og knapper.

Der er dog tilstrækkelig intern plads til at muliggøre brugen af diskrete audiofile komponenter, hvilket eliminerer det pladsbesparende kompromis, der ofte er forbundet med bærbare DAC-designs. Men den minimale formfaktor gør M-DAC Mini nem at bære og placere, hvor det er nødvendigt, uafhængigt af strømforsyningen takket være dets genopladelige batteri.

For at imødekomme markedsudviklingen henvender M-DAC mini sig til mobiltelefoner og tablets, da disse oftere end før, bliver brugt som den primære kilde til lydafspilning. Den vil også kunne supplere almindelige hi-fi systemer, herunder andre produkter i Audiolab-serien. F.eks den integrerede forstærker 8300A.

Android-markedet viser tendenser til, at brugerne søger flere og flere løsninger for at forbedre deres kvaliteten og opløsning fra deres lydkilder. M-DAC mini tilbyder markedets absolut bedste løsning set på pris og sammenligning med konkurrencen.

 

Det fineste DAC kredsløb!

Som M-DAC+ er M-DAC Mini klar til at behandle PCM lyddata op til 32-bit / 384kHz via USB, hvilket sikrer, at den er klar til at udnytte hi-res digital lyd både nu og i fremtiden. USB-indgangen understøtter også DSD64, DSD128 og DSD256 - en betydelig inddragelse, da DSD har en vigtig rolle at spille i den kommende hi-res verden. M-DAC Mini bruger ligesom M-DAC og M-DAC+ avanceret digital til analog konvertering med et højtydende klasse A JFET-udgangstrin og en dedikeret hovedtelefonforstærkerdel for at levere den bedste lyd, uanset om den er tilsluttet en forstærker, aktive højttalere eller et par hovedtelefoner.

 

Udover dens USB-indgang til computere, tablets og telefoner har M-DAC mini også analoge RCA udgange og Digitale coax og optiske indgange og udgange.

Det betyder, at M-DAC mini nemt kan bruges til fuldvoksne lydsystemer, og dens avancerede dac kredsløb vil endda kunne overgå langt større konvertere på markedet. Den er også ideel til dig, som ønsker en pladsbesparende måde at føre digitale forbindelser til aktive højttalere eller hovedtelefoner.

Audiolabs ingeniører har tilføjet trådløs streaming via Bluetooth og bruger til dette, aptX-protokollen til afspilning i højeste kvalitet. Dette giver en stor bekvemmelighed, især i forbindelse med hovedtelefoner, og sparer dig for ledninger mellem computeren og den mobile enhed.

 

Batteriet spiller en vigtig rolle i M-DAC miniens lydkvalitet!

M-DAC mini er udstyret med et lithium ion batteri på 5000mAh.

Inkludering af batteristrøm for første gang i en M-DAC komponent handler ikke kun om bærbarhed. Det gavner også ydeevne. Der leveres en ren og stabil DC-strøm - fri for den forvrængning, der kommer fra lysnettet og almindelige switch-mode strømforsyninger. En netoplader er inkluderet i pakken. Når den er tilsluttet elnettet, kan iOS- og Android-enheder blive opladet direkte fra M-DAC Mini.Produkt anmeldelser


“Certificate in recognising M-DAC mini as the great DAC in AUDIO TEST reader poll.”


AUDIO TEST Germany


 


 “I can’t think of much – full sized or otherwise – that can challenge the M-DAC Mini for sheer musical ability... the smallest member of the M-DAC family is very much a Best Buy.”


avforums - Best Buy Award


 


 


 “Audiolab's most compact M-DAC yet is beautifully formed. Detailed, refined and involving sound; comprehensive spec.”


H-Fi Choice - Recommended


 


 


 “Affordable high quality headphone preamp and DAC with big, warm yet clear sound. Impressive with DSD.”


Hi-Fi World - 5 Globes Award


Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Audiolab
Vægt 1.5000
Kategori DAC (bärbar)
Digitale indgange 1 x koaxial, 1 x Optisk, 1 x USB micro-B (till PC/Android)
USB-A (till IOS), Bluetooth
digitale udgange 1x koaxial, 1x optisk
Bluetooth ja
batteri ja/nej + tid ja, Li-ion Type DC 3.7V 5000mAh (7 timmar)
D/A konverter (ja/nej) ja
DAC type ESS Sabre32 Reference ES9018K2M
Sampling Frekvens Optical,Coaxial: 192kHz
USB: 384kHz
DSD64, DSD128, DSD256
Frekvens område 20Hz - 20KHz (± 0.2dB)
Signal/støjforhold 115dB (A Weighted)
Mål HxBxD 34mm x 136mm x 178mm