Kimber Tonik 1.0 M Signalkabler - RCA

Kimber Tonik 1.0 M

Kimber Tonik 1.0 M

Lagerstatus: På lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 14 minutter!


Pris: 669 kr

Special Price 499 kr/SætKimber Kables billigste signalkabel tilbyder et fremragende pris/kvalitetsforhold takket være den overraskende høje ydelse, kablet tilbyder. Selv om det er Kimber Kables billigste signalkabel er der ikke gået med kompromis med de grundlæggende kvaliteter.

* Påkrævede felter

+ -


  • VariStrand™

  • Ultratrike™ RCA

Kimber Kables billigste signalkabel tilbyder et fremragende pris/kvalitetsforhold takket være den overraskende høje ydelse, kablet tilbyder. Selv om det er Kimber Kables billigste signalkabel er der ikke gået med kompromis med de grundlæggende kvaliteter. Kablet har således indlejret de rette dyder i sin performance og gengivelsen er dejlig frigjort med en tilpas hurtig gengivelse hvortil skal adderes kablets udmærkede opløsning igennem hele frekvensområdet. Kablets primære styrke er dets letflydende spillefacon, der uden tvivl vil overraske og imponere de fleste og lede tankerne hen på langt dyrere kabler.

Kablet er tilvirket med benyttelse af Kimber Kables VaristrandTM teknik, tri-braid geometrien og med anvendelse af ultra-ren kobber. Kablet benytter videre PE dielektrik isoleringstypen og kan leveres med UltratikeTM , WBT 0147 eller ´studiograde´ XLR stik.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Kimber Kable
Vægt 0.0000
Bluetooth Ikke tilgængeligt