Kimber Timbre 2.0 M Signalkabler - RCA

Kimber Timbre 2.0 M

Kimber Timbre 2.0 M

Lagerstatus: På lager


1.599 kr /Sæt


Timbre tilbyder til en meget lav pris ægte og yderst solide hi-fi dyder, der tilmed formidles med en usvigelig selvfølgelighed.

* Påkrævede felter

+ -


  • VariStrand™

  • Ultraplate™ RCA

Timbre tilbyder til en meget lav pris ægte og yderst solide hi-fi dyder, der tilmed formidles med en usvigelig selvfølgelighed. Kablet yder både moderat prissatte systemer og egentlige high-end setup’s retfærdighed og kablets mangfoldige dyder giver fra første lyt sig tydeligt til kende. Kablet spiller med et letflydende flow og er samtidig yderst stærkt i basområdet, således at musikkens fundament sikres de allerbedste betingelser. Kablet er indbegrebet af ægte spilleglæde, og tilbyder tillige fremragende opløsning, flotte harmoniske egenskaber og en generel ”fullbodied” sound.

Dertil skal føjes, at kablet - foruden en sjældent hørt præcision indenfor selve lydbilledet - har en fantastisk dybde og bredde i det holografiske lydbillede, det tilbyder sin ejer.

Timbre er tilvirket med VaristrandTM, 3-braid geometri, hyper-pure ledere samt med teflon® dielektrik isolering. Timbre kan leveres med UltraplateTM , WBT 147 eller ´studiograde´ XLR stik.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Kimber Kable
Vægt 0.0000
Bluetooth Ikke tilgængeligt