Kimber Silver Streak 2.0 M XLR Signalkabler - XLR

Kimber Silver Streak 2.0 M XLR

Kimber Silver Streak 2.0 M XLR

Lagerstatus: På lager

Sendes I morgen hvis det er bestilt inden 19 timer and 30 minutter!


5.295 kr /Sæt


Med Silver Streak er vi rykket langt ind i high-end klassen. Silver Streak tilbyder helt unikke kvaliteter, hvoraf den allervigtigste er kablets unikke letflydende karakter.

* Påkrævede felter

+ -


  • Silver och koppar

  • XLR

Med Silver Streak er vi rykket langt ind i high-end klassen. Silver Streak tilbyder helt unikke kvaliteter, hvoraf den allervigtigste er kablets unikke letflydende karakter. Musikkens flow formidlet via Silver Streak løftes ganske enkelt op på et niveau, der ellers kun forefindes i langt dyrere kabler. Dertil skal lægges, at kablet kan fremvise en perlerække af inddiskutable dyder. Silver Streak leverer således ud over dets excellente flow, et perfekt ´soundstage´, ægte greb om dybbas området, en suveræn opløsning på første klasse og en spillestil, der ikke kan andet en besnære enhver lytter. Musikkens harmonier gengives videre helt korrekt og kablets perspektive egenskaber er sammen med et bredt og dybt lydbillede, dyder, Silver Streak formidler med allerstørste selvfølgelighed.

Sidst men ikke mindst tilbyder Silver Streak en fantastisk hurtighed i gengivelsen af transienter og afslører derved, at mange traditionelle kabler simpelthen er for langsomme. Disse fremragende egenskaber er opnået ved benyttelse af kendt Kimber teknologi. Silver Streak’s teknologi består således af samme hyper-pure silver og VaristrandTM, som der benyttes i det dyrere KCAG kabel og kablet benytter den velanskrevne tri-braid snoning, der effektivt modvirker radio emissioner.

Silver Streak er en højtydende og velanskreven klassiker, der nu er blevet reduceret betrageligt i pris.Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Kimber Kable
Vægt 0.0000
Bluetooth Ikke tilgængeligt