Kimber 4PR Højttalerkabler

Kimber 4PR

Kimber 4PR

Lagerstatus: Mere end 3 på lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 4 timer and 54 minutter!


Pris: 149 kr

Special Price 79 kr/MeterKimber Kable’s legendariske 4 PR kabel blev skabt i 1979 og er under løbende forbedringer den dag i dag regnet som et af de mest vellydende kabler i entry-segmentet.
+ -


  • Polyethylene dielectric

Kimber Kable’s legendariske 4 PR kabel blev skabt i 1979 og er under løbende forbedringer den dag i dag regnet som et af de mest vellydende kabler i entry-segmentet.

4 PR er opbygget af Kimber Kables unikke 4 + 4 ´braiding technique´ og takket være denne snoningsteknik kan 4PR tilskrives ubetingede hi-fi dyder – til trods for den meget lave pris pr. meter.

4PR betragtes af mange anmeldere fortjent som entry-klassens reference kabel og kablets høje anseelse er opnået via reale kvaliteter, der altid har været efterspurgte i blandt entusiaster.

4PR tilbyder således en for prisklassen glimrende opløsning igennem hele frekvensspektret og bemestrer at få al musik til at virke sammenhængende og tilbyder herudover en glimrende transientformående og en ekspanderende dynamikformidling. Dertil skal lægges kablets letflydende spillestil, der evner at bringe lytterens fokus hen på musikken.

Kablet er alsidigt og kan uden videre benyttes med lange kabeltræk, hvorfor det også er yderst velegnet til professionelt – og studiobrug.

Tilbyder vi ikke den længde du ønsker, så kontakt os, så opretter vi den som vare her på webshop.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Kimber Kable
Vægt 0.0000