Earthquake MiniMe P10v2 Subwoofers

Earthquake MiniMe P10v2

Earthquake MiniMe P10v2

Lagerstatus: På lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 31 minutter!


7.999 kr /Stk


Minime er en stilfuld og ultra-kompakt subwoofer med fremragende basrespons. Den kraftfulde Class D forstærker kombineret med patenterede SLAPS tillader MiniMe P10 at gengive frekvenser ned til 20 Hz!

* Påkrævede felter

+ -


PRODUKTOPLYSNINGER         ANMELDELSER        TEKNISKE SPECIFICATIONER

  • Extremt kraftfull förstärkare

  • Dubbla 10-tums bashögtalare

  • 20 hz!

  • XLT

  • SLAPS

  • Mycket kompakt

  • Pianolack


Kompakt, stilfuld og magtfuld!

 

Minime er en stilfuld og ultra-kompakt subwoofer med fremragende basrespons. Den kraftfulde Class D forstærker kombineret med patenterede SLAPS tillader MiniMe P10 at gengive frekvenser ned til 20 Hz!

Denne kompakte subwoofer er det ideelle valg for den kræsne bruger, der ønsker en elegant stilfuld subwoofer uden at kompromittere ydeevne og magt.

 

Luksus finish

MiniMe er dækket i dyb luksuriøs sort pianolak. Kabinettets finish begynder med en grundig slibning og grunding efterfulgt af flere omgange sort lak med ekstra fin slibning mellem lagene. Herefter afsluttes det hele med en glat, højglans klarlak. Den elegante pianolak komplementerer det kompakte moderne design og tilføjer på en skulpturel måde finesse og eksklusivitet til dit hjem.

 

Overskydende Power!

 

MiniMe er udstyret med en overdimensioneret 640-watt klasse D forstærker. Den avancerede klasse D-teknologi har en effektivitet på 90%, hvilket betyder, at forstærkeren ikke bliver varm selv ved hård og kontinuerlig drift. Earthquakes unikke klasse D design udmærker sig ved høj ydeevne og fremragende bas kontrol. Selv de mest komplekse kildematerialer bliver gengivet artikuleret og præcist.

 

Slaglængde, dynamik og kontrol!

XLT (Xtra Long Throw) basenheden i MiniMe oversætter effektivt elektrisk energi til bevægelse. Det stærke mekaniske design er resultatet af radikal overdimensionering af alle komponenter. Den nye XLT struktur giver mulighed ekstrem vandring, uden fysisk deformation eller nedsat reaktiv elektromagnetisk kobling. Det intelligente og robuste design betyder, at basenheden altid er elektrisk kontrolleret af forstærkeren. Resultatet er overlegen respons og dynamik.

 

SLAPS - Patenteret overlegenhed!

SLAPS er grunden til ME640 forstærkerens høje ydelse kan omsættes til overbevisende bas. SLAPS er et patenteret system, der dramatisk øger subwooferens effektivitet og evne til gengivelse af ultralave frekvenser. SLAPS står for Symmetrically Loaded Audio Passive System. Som navnet indikerer er SLAPS bygget symmetrisk, som adskiller den fra traditionelle passive enheder. SLAPS integrerer komponenter i sit ophæng der sikrer at enhederne bevæger sig ens i begge retninger.

Den revolutionerende effektivitet og ydeevne er resultatet af koblingen mellem SLAPS og den aktive enhed. SLAPS overvinder begrænsningerne kendt fra konventionelle lukkede og port designs, der forhindrer ekstrem vandring og dyb basrespons. Det unikke design giver den aktive enhed kompressionsfri bevægelighed, hvilket resulterer i dyb, dynamisk og hårdtslående basgengivelseProdukt anmeldelser


 "I keep thinking that subwoofer technology improvements have flattened out, but I keep getting proven wrong. The Earthquake MiniMe P10 is a good example of that. It is small, lightweight, easy to set up, and best of all, it delivers."
Earthquake MiniMe P10, Home Theater Hifi


Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Earthquake
Vægt 16.0000
Kategori Baslåda
enhedstype (type, størrelse) 1x 10” Premium Extended Excursion Subwoofer
1x 10" SLAPS (Symmretrically Loaded Audio Passive System)
effekt (powerhandling) 600 watt
Frekvensområde 20Hz - 135Hz
indgange 1x RCA (low level, L+R)
1x högtalaringång (high level, L+R)
udgange 1x RCA (low level, L+R)
1x högtalaringång (high level, L+R)
niveau kontrol ja
LFE ja/nej ja
automastisk standby ja
Mål (HxBxD) 318 x 312x x 355 (mm)