Mission QX-C Højttalere

Mission QX-C

Mission QX-C

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 21 timer og 22 minutter!


Pris: 2.999 kr

Special Price 1.799 kr/Mission fejrer 40 års lydekspertise og har introduceret den nye QX-C centerhøjttaler, del af en serie, der kombinerer smukke designegenskaber med en forbløffende ydelse.

* Påkrævede felter

+ -


Mission fejrer 40 års lydekspertise og har introduceret den nye QX-serie - et sortiment, der kombinerer et smukt design med en forbløffende ydelse. Perfekt til brug i både hi-fi- og hjemmebiografopsætninger. De nye højttalere i QX-serien imponerer ikke kun med lyden, de kan producere, men den overkommelige pris, der følger med. Hele serien har gennemgået en komplet redesign, der tilbyder avancerede teknologier og vedvarende omfattende, krævende lytningstest for at udvikle sig til en højttaler, der giver en spændende og dynamisk ydelse over alle typer musik eller film soundtracks.

Lyd

Mission QX-C centerhøjttaler kan prale af basdrivere, der indeholder Mission's DiaDrive-system, en sømfri krummet kegle, der er formuleret fra en blanding af blød hvalp og akrylfiber. Dette DiaDrive-system er specielt designet til at give denne enestående højttaler med naturlig mellemstørrhed og klarhed. Bagved denne krumme, forreste kegle er en stiv, konisk understøtning, der skaber et øget kontaktområde med stemmespolen for at skabe en enestående forbigående påvirkning. Endelig er drevenhedens omringning og fastgørelsesskruerne alle skjult skjult bag en unik kam-tand-trim - et design, der giver fronten af ​​højttaleren dets signatur "high-tech" look.

Design og drivere

Mission QX-C centerhøjttaler er designet til at gifte sig med avanceret teknik med stilfuld og attraktiv æstetik, hvilket giver dem mulighed for problemfrit at integrere i ethvert forud eksisterende system og matche næsten enhver type boligindretning. Forsidepanelet på denne højttaler antyder begge antydning til den avancerede teknologi, der holdes inden for, og giver lytteren et attraktivt ansigt.

Mission QX-C anvender Mission's Inverted Driver Geometry (IDG) driverformat, som placerer diskantenheden under bas / mellemtone-driveren, hvilket udjævner længden af ​​signalstien og dermed tillader lydbølgerne at falde sammen i hovedhøjden for lytteren. Dette driverdesignprincip vil forbedre tidsjusteringen og give et generelt bedre svar, når du lytter til musik eller ser film.

Den nye 'ring dome' diskant-enhed i QX-C centerhøjttaleren arbejder for at tilbyde høje niveauer af musikalsk detalje, samtidig med at forvrængningsniveauerne holdes så lave som muligt med de sædvanlige dome cavitation-effekter, der holdes i skak. 'Ringkuppelen' bruger derefter det, der er kendt som dobbeltringskøleren - et vævet tekstilmateriale, der er dannet i et dobbeltringarrangement. Denne kombination af tekstilkuppel og multi-ring surround hjælper med at opnå den optimale stivhed over det maksimale udstrålende område. For at afhjælpe alt dette, inkluderer Mission QX-C derefter et dobbelt, ikke-reflekterende bagerste hulrum, for at udlufte modtrykket fra membranen i et dobbelt bagerste hulrum, hvilket reducerer enhver resonans og opretholder en bred arbejdsbåndbredde.

Når det kommer til æstetik, fungerer QX-C-centerhøjttaleren hårdt for at sikre, at den forbliver stilfuld, mens den er i stand til at passe inden for ethvert system, men højttalernes designaspekter har mere end en funktion. Top- og bundplader af aluminium forbedrer lydkvaliteten, mens de giver en mere moderne fornemmelse; et båndlignende design på tværs af slotportene sikrer, at højttaleren ser højteknologisk ud, mens den forbedrer luftstrømmen og undgår enhver chuffing inde fra basrefleksporten, hvilket resulterer i en lavfrekvensydelse, der opnår lavere forvrængningsniveauer; og de lysbueformede skabehjørner anvender en halvcirkelformet form på højttalernes hjørner for at udjævne diffraktion fra drivenhederne og således give dem mulighed for at give bedre strømfordeling til lytteområdet.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Mission
Vægt 8.6200
Typ 2-way center speaker
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 88 dB
Impedans 8 compitable
Frekvensomfång 58Hz – 24kHz
Recommended amplifier power 25-120W
Mått (HxBxD) 175x550x170