Triangle Esprit Australe Ez Gulvhøjttalere

Triangle Esprit Australe Ez

Triangle Esprit Australe Ez

Lagerstatus: På lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 2 timer and 25 minutter!


13.999 kr /Stk


Australe EZ kan prale af teknologiske innovationer, der forbedrer alle præstationer i forhold til lillebroren Antal modellen og som leverer en unik "live" oplevelse.

* Påkrævede felter

+ -


Australe EZ, det nye flagskib i Esprit-serien. Selvom den deler samme karakter, som resten af Esprit serien er Australe i en klasse for sig selv!

 

Australe EZ kan prale af teknologiske innovationer, der forbedrer alle præstationer i forhold til lillebroren Antal modellen og som leverer en unik "live" oplevelse.

DPS TEKNOLOGI

Med Australe EZ integrerer TRIANGLE det nye DPS "Dynamic Pulse System", der indtil videre har været forbeholdt til deres referenceserie Magellan.

Denne teknologi er baseret på tilføjelsen af en diskant på bagsiden af højttaleren, der udsender de højeste frekvenser uden at forstyrre signalet fra højttalerens front.

DPS-teknologien forbedrer 3D lydbilledet og reducerer direktiviteten ved at give en næsten holografisk oplevelse af lyden. Lytterens sted i forhold til højttaleren er derfor mindre kritisk. Man kan således fuldt ud nyde en uforglemmelig musikoplevelse, og dette hvor som helst i rummet.

NY GENERATION AF BASS-DRIVERE

I mere end to år er der udviklet en ny generation af drivere til forbedring af højttalerens ydeevne i lave frekvenser.

Membranen anvender et nyt kompositmateriale, fremstillet af træmasse og kulfiber, som har den fornødne stivhed og lave masse til hurtig og kraftig bas.

En overdimensioneret ferritmagnet og svingspole føder membranen, så den kan gå ned til 29Hz. Australe EZ har en intens bas, der giver en reel fysisk påvirkning i de lave frekvenser.

Med en følsomhed på hele 92.5db er den trods sin massive størrelse relativ let at drive – dog vil den kvittere med en uovertruffen dynamik i sin klasse, med en kraftig forstærker!

PEDESTAL

Der er udviklet en ny glasfod med en perforeret gummiabsorberende plade, der gør det muligt at sprede vibrationer fra kabinettet mod gulvet.

Glasbasen har en bred overflade for at sikre kabinettets stabilitet, og der er mulighed for at placere enten aluminiumspikes eller gummifødder, så de passer til alle typer overflader.
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Triangle
Vægt 38.8000
Typ Gulvstående højttaler
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 92.5
Impedans 8
Frekvensomfång 29-22.000Hz
Diskant DPS
Mellanregister Cellulose
Baselement Wood pulp and carbon fibre
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) 1240x323x500mm