Triangle Esprit Antal Ez freakyTILBUD!

Triangle Esprit Antal Ez

Triangle Esprit Antal Ez

Lagerstatus: På lager

Sendes I dag hvis det er bestilt inden 11 timer and 25 minutter!


Pris: 19.999 kr

Special Price 14.999 kr/SætAntal er den næststørste model i den nye ESPRIT EZ serie. Den 1.1 meter høje 3-vejs gulvhøjttaler nyder godt af de nyeste højttaler teknologier teknologier udviklet af TRIANGLE. Højttaleren hviler på en glas-fod og har TRIANGLE’s berømte horn-diskant, en nyudviklet cellulose mellemtone og to basenheder med glasfiber-membraner.

* Påkrævede felter

+ -


Antal er den næststørste model i den nye ESPRIT EZ serie. Den 1.1 meter høje 3-vejs gulvhøjttaler nyder godt af de nyeste højttaler teknologier teknologier udviklet af TRIANGLE. Højttaleren hviler på en glas-fod og har TRIANGLE’s berømte horn-diskant, en nyudviklet cellulose mellemtone og to basenheder med glasfiber-membraner.

 

Features

 

  • - TZ2500B titanium dometweeter
  • - Mellemtone af naturlig cellulose-masse
  • - Basenheder med glasfibermembraner
  • - Fod i glas med spikes eller gummifødder
  • - Ny udviklede tilslutnings-terminaler

Horn diskant, en unik enhed
Med det støbte horn og dens phaseplug skiller ESPRIT’s diskant sig ud fra flokken. Den passer perfekt til TRIANGLEs’ mål : Præcis lydgengivelse uden kompromisser. Diskanten kombinerer en titanium dome med et kompressionskammer, og resultatet er en høj følsomhed med minimal forvrængning og fremragende fokusering. Høje frekvenser er både detaljerede og rolige så man får følelsen af hele musikkens kompleksitet, fra f.eks. trommesættets bækkener og pianoets højeste toner.

Musikken – “au naturel”
De nye ESPRIT modeller bygger på et stort teknologisk gennembrud i mellemtone-enheden, hvilket giver en virkelig realistisk lydgengivelse.
Mellemtonen er det vigtigste område da der her gengives de frekvenser som menneskets øre hører bedst - nemlig menneskets egne stemmer. Så for at sikre at både din yndlingsbands lead-vokal eller din favorit tenor og et et kor gengives naturligt, er enheden til mellemtone af afgørende betydning.
Derfor er den nye membran konstrueret af naturlig cellulose, udviklet udelukkende for at reducere vægt og øge stivheden. Det giver mindre forvrængning og færre resonanser der forstyrrer de sarte toner. Lyden bliver simpelthen renere og med ekstra liv og dynamik, hvilket netop er ESPRIT seriens lydkarakter. Størrelsen på mellemtone-enheden er gjort større end normalt for at dække et større toneområde, og for at muliggøre en blødere overgang til både diskanten og bas-enheden. Mellemtone-enheden kan således gengive både dybden fra barytonen samt højden af den lyriske sopran.

 

Basmembraner i glasfiber

Den grundige research til prestigeprojektet Magellan viste at glasfiber mebraner giver fremragende resultater i de nedre mellemtone-frekvenser. Derfor får Esprit Titus gulvhøjttaler nu glæde af denne research og er forsynet med  basmembraner i glasfiber. Bas gengivelsen er ren og glat og det understreger transparansen og detaljerne i mellemtonen.

 

High End tilslutningsterminaler

En ny generation af  forbindelses-terminaler med en højkvalitets kobberlegering  giver fremragende elektriske leder-egenskaber. De kan tage kabler i op til 5 mm diameter og man kan tilslutte banan-stik med et låsesystem for sikker forbindelse.

 
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Vægt 27.0000
Typ 3-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 92
Impedans 8
Frekvensomfång 40-22.000Hz
Diskant TZ2500
Mellanregister Cellulose
Baselement Fibreglass membranes
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) 1090 x 300 x 400mm