Quad Z-4 Gulvhøjttalere

Quad Z-4

Quad Z-4

Lagerstatus: På lager

Sendes Monday, August 22 hvis det er bestilt inden 2 dage, 22 timer og 32 minutter!


33.998 kr /Sæt


Stor topmodel i Z-serien

* Påkrævede felter

+ -


  • Topmodell

  • Hög kvalitet

  • Traditionell Quad ljud

  • Kontrollerad bas

  • Bi-wire

  • Kräver förstärkere

QUAD Z Serie

QUAD lancerer nu Z serien, en ny serie højttalere med bånd-diskanter.
En ny type bånd-diskanter med sandwich membran er blevet udviklet til både at være robuste og have den gode detaljering som bånd er så kendte for.
Z serien er udformet i smukt afrundede kabinetter med pianolakering i sort, hvid eller rosentræ.

 

Det startede med…

…at QUAD helt tilbage i 1949 (hvor al hi-fi stadig var i mono) lancerede deres første højttaler – The Corner Ribbon. Dette var et prestigeprodukt med en stor bånd-membran til toppen og en dynamisk enhed til bassen. Den havde en klar og detaljeret mellemtone og diskant gengivelse. Men denne tidlige teknologi var selvfølgelig ikke perfekt, og Peter Walker udviklede derfor videre indtil han kunne præsentere verdens første full-range bånd-højttaler, nemlig ESL-57.
Z serien bygger selvfølgelig på erfaringen fra disse, og benytter derfor et robust diskant-bånd med et superstærkt magnetfelt, samt de mest moderne dynamiske bas- og mellemtone enheder med vævet Kevlar membran for at matche diskant båndets detaljering.

 

Designet

Bare tag et kig på billederne, og se hvor lækkert kabinetterne er udført. Disse hele og afrundede skulpturer vil gøre sig godt i alle stuer, og de fås i piano hvid, piano sort eller pianolakeret rosentræ.

 

Teknologien

Modsat en almindelig dome-diskant, hvor motor-systemet i form af svingspolen er monteret uden på membranen som en ekstra del, så ER membranen også motor-systemet på en bånd-diskant. Det giver en glat og delikat ’gennemsigtig’ gengivelse, og det gør musikken utrolig let at lytte til.
Membranen er ligesom i QUAD’s ESL serie utrolig tynd, og derfor kan den følge alle detaljerne i musikken.
Diskantbåndet er 90 x 12 mm hvilket er ret stort, og det giver stor følsomhed og båndbredde, hvilket gør overgangen til mellemtone-enheden let og glat.

Bas- og mellemtone enhederne er med membran i vævet Kevlar, og de er alle forsynet med en dobbeltbølge kantophæng, som mindsker opbrydninger i kanten af membranen. Dette giver en klarere stemmegengivelse der matcher med diskant-båndets opløsning.

Bas systemet benytter ligesom den oprindelige Corner Ribbon højttaler et akustisk filter bas refleks system. Et dobbelt kammer fungerer som et filter for de pumpe-lyde som almindelig basreflekshøjttalere giver. Derfor har Z-serien en naturlig og ikke-forceret gengivelse i de allerdybeste toner, hvilket giver det samme store lydbillede som ESL serien.Produkt anmeldelser


 "Spend a little time with the Z-4 though and it starts to make more and more sense. Going back to almost any other similarly priced speaker after you’ve spend some time with this one is like losing a room of your house – you’ll manage but you’ll miss the space you had. This is a big, capable and beautifully made loudspeaker that delivers music on a grand scale and for that it certainly warrants recommendation."
Quad Z-4, rekommenderad av avforums
Tekniske specifikationer

Yderligere information

Producent Quad
Vægt 23.5000
Typ 3-vägs golvhögtalare
Lådkonstruktion Basreflex
Känslighet 90db
Impedans
Frekvensomfång 47Hz - 20kHz
Bass extension 40Hz
Recommended amplifier power 60-250w
Diskant 90x12mm true ribbon
Mellanregister 150mm Woven Kevlar
Baselement 3 x 165mm Woven Kevlar
Högtalaranslutning Bi-wire
Mått (HxBxD) 1175 x 267 x 340 (mm)